in

Sberbank srijeda, popusti tokom cijele godine

Slatka-Tajna.Eu

Sberbank BH u saradnji sa odabranim partnerima i ove godine donosi popuste prilikom kupovine osnovnih životnih namirnica, kućanskih potrepština, odjeće, obuće, goriva, kozmetike i putovanja. 

Kako bi omogućila svojim klijentima da kupuju kvalitetne proizvode uz to ostvarujući značajne uštede projekat “Sberbank srijeda“, se nastavlja i ove godine. Svake srijede tokom 2021. godine plaćajući Sberbank BH karticama klijenti ostvaruju popuste u Domodu, Mercatoru, Konzumu, Planika i Peko prodavnicama, Intersportu, Plazi, Sol Azuru, Modiani, Meklineu i na Hifa Petrol benzinskim pumpama.

“Ove godine u partner programu „Sberbank srijeda“ imamo četiri nova partnera. Trudili smo se pokriti sve segmente kupovine koje su potrebne jednom domaćinstvu od kupovine namirnica, tehnike i ostalih kućnih potrepština, kvalitetne odjeće i obuće, pa do turističe agencije i kupovine goriva“, ističe Jasmin Mameledžija, direktor Sektora za partnerstva i kanale prodaje, te dodaje: ”Prošle godine Sberbank srijeda je ostvarila sjajan rezultat, što je potvrda da smo odabrali partnere kojima naši klijenti vjeruju i kod kojih rado kupuju. Sigurno je da će klijenti i ove godine uživati u kupovini, ostvarujući značajne uštede.

Za ljubitelje tehnike i ostalih kućanskih potrepština u Domod trgovinama sa bilo kojom Sberbank debitnom ili kreditnom karticom očekuje popust od 20%. Prilikom kupovine namirnica, svake srijede u Mercatoru i Konzumu korisnici Sberbank platne Pika Kartice ostvaruju 10% popusta na vrijednost obavljene transakcije.

U Planika i Peko prodavnicama klijenti Sberbank BH plaćajući bilo kojom karticom ostvaruju 15% popusta na neakcijske artikle iz nove kolekcije. Popust na neakcijske artikle za odjeću i obuću sa bilo kojom Sberbank BH karticom može se ostvariti i u Modiani uz popust od 20%, a u Intersportu od 10%. Od ove godine u programu se nalazi novi partner Plaza parfumerija kod kojih kupci ostvaruju 10%.

Za ljubitelje putovanja osiguran je popust od 10% u agenciji Sol Azur, kao i 10% popusta za kupce telefona, tableta, laptopa ili PC u Meklinu. Duže od godinu dana klijenti Sberbank BH toče gorivo na HIFA Petrol pumpama srijedom jer ostvaruju 10 feninga popusta po litru goriva.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

OBJAVLJEN NOVI SNIMAK OBRAČUNA: U kojem je učestvovao BUBA CORELLI…(VIDEO)

I DAN DANAS GA PROGANJA OVA SCENA: Šabanov kum ispričao kako je ostao živ u nesreći prije dvije godine!