in

Sandra Afrika oplela po Ivani Nikolić: Ona je u vezi sa starijim čovjekom

Slatka-Tajna.Eu

Poslednjih meseci mediji su pisali da je Ivana Nikolić, pevačica i članica grupe Hurricane u vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovom, bivšim dečkom pevačice Sandre Afrike. Nagađalo se i da ju je Sandra blokirala na Instagramu, međutim ona tvrdi da je to neistina.

– Koliko sam upućena, ona je duže vreme u vezi sa tim nekim starijim čovekom, ćelavim, koji je osnovao tu grupu – rekla je Sandra za “Idj” i zaključila:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Ako je sve ovo neki marketinški trik ili tako nešto, mislim stvarno šta da kažem. Mogu samo da kažem da se na takvim stvarima ne gradi karijera. Gradi se tako što imaš dobre pesme, spotove i puniš klubove. Na ovakvim budalaštinama i glupostima, ne – rekla je Sandra.

Podsetimo, Nikolićeva je prošle godine raskinula dugogodišnju vezu, a posle toga su počele da kolaju glasine da je sa Volkovim, što je pripadnica popularne grupe demantovala.

– Vladimira Volkova poznajem već nekoliko godina, imamo zajedničke prijatelje i poznanike. Često se sastanemo kao i sada na Kopaoniku gde je bilo više nas u društvu. Sa Vladimirom nisam u vezi, iskreno trenutno nemam vremena za vezu, fokusirane smo na izbor pesama za Evroviziju – jasno je rekla Nikolićeva za portal “Hello”.


.

.

.

.

Kurir.rs/S.M.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

U Budimpeštu stiglo prvih 550.000 doza kineskog cjepiva

“Ostanak Mladena Grujičića na čelu Srebrenice je najmračniji scenario!”