in

KLEOPATRA PRORIČE SUDBINU ČITAOCIMA: Tuđe muškarce ostavite njihovim ženama

Slatka-Tajna.Eu

Kraljice Kleopatra, da li će moja veza koju imam sa oženjenim čovjekom uspjeti. Da li će se razvesti i mene uzeti za ženu. Mislim da me voli koliko i ja njega.

Šifra: Druga, Travnik

-Gospođo draga, nemojte živjeti u zabludi. On nikada neće ostaviti svoju ženu koju mnogo voli. Vi ste mu samo igračka s kojom se malo zabavi i ostavi. Ne dižite se u nebo jer vam tamo nije mjesto. Bez potrebe se zaluđujete. Bolje vam je nađite slobodnog muškarca, a tuđe ostavite njihovim ženama.

Poštovana proročice, ja sam jedna jako usamljena žena. Imam sina jedinca koji je rođen 1980. godine. Otišao je od kuće i sada živi kao podstanar. Imamo kuću na tri sprata, a ja sam sama. Vi ste vidoviti pa me interesuje da li sam ja nekog uvrijedila ili je nešto napravljeno?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Šifra: Ogorčena, Kalinovik

-Draga majko, ništa nije napravljeno. Vi imate zmiju otrovnicu koja je došla u Vašu porodicu. Ona jedva čeka Vašu smrt. Snaha je nagovorila Vašeg sina i ucijenila ga da će se razvesti od njega ako ne ode od Vas. Ona Vas mrzi i ja to ne mogu promijeniti. Takva je kakva jeste. Ali, ako bude nastavila da vrši pritisak na njega, on će se vratiti Vama, jer, kako vidim, stoji im opasnost od prekida braka. Ali, Vi ste jedna dobra žena i Vi ipak ne želite da se oni rastanu. Da je Vaš sin slijep birao, sigurno bi bolje izabrao.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Mršavljenje bez dijete, kako izgubiti kilograme bez rigoroznih dijeta

Zvezda ubjedljiva protiv Borca