in

Joško Klisović, SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba

Slatka-Tajna.Eu

Nakon što ga je jučer, kao kandidata za gradonačelnika Zagreba, jednoglasno potvrdilo Predsjedništvo SDP-a, Joško Klisović predstavio je program s kojim izlazi na izbore. Pobijedi li, Zagrepčanima jamči napredak i budućnost bez korupcije.

– Cijeli grad vapi za rekonstrukcijom. Moji prioriteti će biti obnova i razvoj grada, rekao je Joško Klisović, SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba.

Joško Klisović ne namjerava tu stati.

– Idemo u direktnu borbu protiv korupcije, idemo vratiti grad građanima, izuzeti ga iz ruku interesnih skupina, dodao je.

U tom slučaju u gradskoj upravi i poduzećima neće nitko ostati. Barem kad se sudi prema stajalištu da je cijeli sustav premrežen “bandićevcima”.

– Nitko tko je zaposlen i radi svoj posao profesionalno i u interesu građana, ne mora se bojati za svoj posao. Nema nikakvih političkih čistki, izjavio je Klisović.

Sve više je konkurencije od centra lijevo, a time i sve manje šanse da šesti mandat bude i posljednji Bandićev mandat.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Joško je upravo taj čovjek koji može Zagrebu zajamčiti napredak, prosperitet i budućnost oslobođenu okova korupcije u kojoj će Zagreb napokon prodisati punim plućima. A gospodin Tomašević će sigurno biti partner u upravljanju grada, rekao je Peđa Grbin, predsjednik SDP-a.

Istaknuti epidemiolog Branko Kolarić saveznik je koji bi trebao preuzeti zdravstvo. Kao i Mirela Holy, kojoj mjesto u Klisovićevu timu nije došlo u pitanje nakon epizode s cijepljenjem “dotepenaca”.  

– Krivi izbor riječi. Dotepenac u Zagrebu ima pejorativno ili negativno značenje. Koliko sam shvatio, ona je željela upozoriti na to da neki ljudi izvan Zagreba, dobiju informaciju, dođu i cijepe se. Kako je to moguće? To su neka vrsta padobranaca, ne dotepenaca, rekao je Klisović.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Umislio da je veličina! Sloba misli da se izvukao: Evo koju pjesmu pjeva uz snimak korona žurke! Njemu smiješno a fanovima nije

Pobjednici 4. emisije treće sezone SBF Start-up Challenge UNA TOYS iz Cazina proizvodit će didaktičke igračke od drveta