in

Dvije godine bez Šabana Šaulića: Porodica neutješna

Slatka-Tajna.Eu




Pomen na groblju u Beogradu

Porodica Šabana Šaulića, na čelu sa suprugom Gocom, Sanelom,Ildom i sinom Mihajlom, došli su na Novo groblje kako bi obilejžili dvogodišnji pomen, tragično preminulom pjevaču. Iako je skup zakazan za 11 sati, oni su do jvečne Šabanove kuće došli sat vremena ranije.

Podsetimo, kralj narodne muzike Šaban Šaulić prije dvije godine ima je nastup u Bilefeldu. U Njemačku je otputovao avionom sa svojim prijateljem, muzičarem Mirsadom Kerićem i kumom Slobodanom Bobanom Stojadinovićem. U avionu je sreo još nekoliko kolega: Seku Aleksić, Mayu Berović, Dragana Kojića Kebu. Seka je otkrila da je Šaban u avionu sve vrijeme bio nasmijan i da joj je priznao da jedva čeka da se vrati kući kako bi se odmorio.

Poslije nastupa, pevač je sa svojom ekipom otišao u hotel kako bi odmorio nekoliko sati prije leta nazad za Srbiju. Kako je ispričao pjevačev kum, Slobodan Stojadinović, nakon nastupa koji je završen u pola četiri ujutru su otišli na spavanje i napravili dogovor da on probudi Šabana u 6.15 da krenu na aerodrom. Kako je rekao, pjevač je bio nervozan i zamjerio prijatelju što ga nije probudio tri minuta ranije.


.

.

.

.

(Express/Alo)









Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Šta je sve potrebno da angažira helikopter za spašavanje u BiH?

Nije mu dao da uđe u kabinu