in

VITKOST NIJE ISTO ŠTO I LJEPOTA: Barbara Kolar je mjesecima pazila na svaki zalogaj

Slatka-Tajna.Eu

Voditeljica Barbara Kolar  na HRT-u je već više od dva desetljeća. Radila je na brojnim projektima pa je gledateljima itekako poznato njezino lice s malih ekrana, a ove godine vodila je  Doru.

Ako očekujete nešto tipa popiti čarobni napitak, odjenuti naopako rublje i kročiti točno određenom nogom na stage, razočarat ću vas. Potrudiila sam se maksimalno pripremiti za svoj dio zadatka, potom prepustiti profesionalcima da me lijepo odjenu i našminkaju i  s nestrpljenjem čekala taktove uvodne špice- pojasnila je. Voditeljica je dovela liniju do savršenstva, a ona govori o svom tajnom receptu.

-Ima nešto u onome da se stvari dogode kad se prestaneš opsesivno truditi oko njih. Znala sam mjesecima paziti na svaki zalogaj i ne izgubiti ni grama i to me frustriralo. Kad mi se igrom slučaja fokus živciranja prebacio na nešto drugo, apetit me napustio, a hodanje prirodom smirivalo. S vremenom su rezultati – ili posljedice, kako već na to gledali – postali vidljivi. Eto, nije baš neka dijeta za preporučiti. Tim više što doista ne mislim da je vitkost istoznačna s ljepotom, a za sreću nije ni nužna niti joj je jamstvo- dodaje Barbara.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/24sata)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Prezentiran Nacrt Strategije razvoja TK 2021-2027. godina

Pokušale smo u Mostaru spasiti ideju građanske BiH