in

NEMA VIŠE SARADNJE SA HRT-om: Nina Kraljić bijesna i opet proziva

Slatka-Tajna.Eu

Reakcije nakon pobjede Albine Grčić  na ovogodišnjoj Dori ne prestaju. Iako ih je većina pozitivna te se fanovi Eurosonga slažu da je Hrvatska ovom pjesmom dobila novu i pravu šansu na tom natjecanju, drugoplasirana pjevačica na Dori Nina Kraljić  nakon nastupa je prozvala organizaciju događaja. U podužoj objavi na Facebooku odlučila je zaokružiti svoje stavove iznesene tokom proteklih nekoliko dana, a cijeli tekst završila je nejasnim “Uživajte u vikendu” premda je ponedjeljak.Podsjetimo, Kraljić je osvojila drugo mjesto pjesmom “River”, a kako je napisala na svom Facebook profilu, imala je nekoliko problema prilikom izvođenja pjesme.

Nina, kako se osjećaš? Mix ti je bio najgori i nismo doslovce mogli zvati za tebe jer je javljalo da broj ne postoji i očito je da su te s razlogom stavili kao prvu izvedbu. ŠtA misliš o organizaciji i je l’ istina da si slušala u vlastitim in ear slušalicama pjesmu “Tick-Tock”, a ne svoju na vlastitoj tonskoj probi? – u sarkastičnom je tonu napisala Nina Kraljić pokraj videa na kojem pleše.Na Instagramu je objavila nekoliko videa u kojima je to ponovila, a zatim je objavila i video na kojem plače. U kasnijem obračunavanju s fanovima, koji su joj uputili kritike na račun izvedbe i većinom zaključili da je Albinina pjesma većeg kapaciteta za Eurosong, na svojoj službenoj Facebook stranici obznanila je da neće više surađivati s HRT-om te se prisjetila svog odlaska na Eurosong 2016. godine.

-Slažem se. ToMa, Mia i Bernarda bili su bolji. Ali nebitno to. Ne radi se o pobjedi jer smo vrlo brzo ionako znali poziciju u kojoj ćemo biti, što sve govori o natjecanju. Fulana poanta. A pliz mi ne spominji Eurosong 2016. gdje sam nas dovela bez para i podrške u finale nakon sedam godina dok Franka nije prošla, a nju se gleda kao uspjeh (reference radi samo)-započela je Nina te u drugom komentaru nastavila se sporiti zbog kritika.

-Rekoh, HRT i ja smo finito. Ne mislim si više nikad dozvolit da slušam na vlastitoj tonskoj probi (jedinoj) prvih 15 minuta Albininu pjesmu, a ne svoju u vlastite in ear slušalice i to 4 dana prije nego što se kao znaju rezultati. Pjesme radim iz ljubavi, smatrala sam i smatram da je pjesma Rijeka zaslužila veći stage i pažnju, ali ne bi si nikad to dozvolila više. Ionako se ovo trebalo desiti jer mi je dosta glumatanja, cenzure i pozadinskih kulisa o kojima nitko ništa ne zna, ali vrijeđat se može. Čestitke Miji, Bernardi i Tomi i Filip je divan bio. Osobno svi 4 su mogli pobijedit. Ostalo neću komentirat. ko hoće neka prati projekt dalje, ko neće – ne mora. Ionako se u ovoj državi od poštenog ne može živjet, pa stvarno radiš ovo iz čiste ljubavi jer više para potrošiš nego što zaradiš. Osim ako nemaš background-poručila je.

(Express/ Večernji)

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Sattler čestitao Kordiću i novom rukovodstvu Gradskog vijeća Mostara

TRAGEDIJA: Poginuo otac Nicki Minaj