in

NE DAM MU DA MRDNE, ZAKLJUČALA SAM GA: Tina Ivanović i Zvezdan Anđić su 25 godina u braku

Tina Ivanović 25 godina uživa u skladnom braku sa Zvezdanom Anđićem, a sada je otkrila nepoznate detalje njihovog odnosa.

Ja sam Zvezdana zaključala, on ne smije da mrdne. U svakoj godini se desi da negdje zapne, ali mi guramo već 25 godina zajedno. Ja slavim život, ljubav ne treba slaviti samo jedan dan, već cijeli život, ako je jedan dan to nije ljubav – priča Ivanovićeva za emisiju “Premijera-Vikend Specijal”.

– Na početku veze kada je bio nemiran i držao diskoteke, razne djevojčice su se muvale oko njega, ali ja sam to sve sasjekla, sada je kao bubica. Zvezdan voli da se šali na svoj račun, ja ga ne shvatam ozbiljno, imamo stabilnu vezu. Mediji su pisali svašta, on voli da se zeza sa njima pa često izmisli nešto – dodala je pjevačica.Budući da je pobedila tešku bolest, ističe da su to bile najteže godine u njenom životu.

– Najteže su mi pale 2015. i 2016. godina, ali tada sam pobijedila. Najteža je borba sa samim sobom. Hvala Bogu, sve je ispalo kako treba. Apelujem na sve žene da se kontrolišu, jer sve što se na vrijeme otkrije se može izlečiti. Više se ne nerviram oko gluposti i nebitnih stvari, jer život je čudo – rekla je Tina.

(Express/ Espreso)

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

What do you think?

U polufinale Australijan opena ušao 114. igrač svijeta

Dug bolnica prema veledrogerijama dosegao 5,7 mlrd. kuna