in

MINA VRBAŠKI PISALA BAKI: Smogla snage da traži oprost!

Slatka-Tajna.Eu

 

Protekle noći, Mina Vrbaški, aktuelna zadrugarka, saznala je za smrtni slučaj u njenoj porodici. Naime, ona je ostala bez svog velikog oslonca u životu, njene bake Ružice.

Dobro je poznato da je Mina veoma vezana za svoju porodicu, a njena baka je uvijek bila tu da joj pruži podršku, ali i da je iskritikuje kada je potrebno i da joj da savjet.

Sada joj je poslala posljednji pozdrav, potresnim riječima koje gađaju pravo u srce, a mi smo došli u posjed pisma koje je Mina napisala svojoj baki, a koje će rasplakati mnoge!

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Draga moja bako, iako nisi više sa nama na ovom svijetu, ja znam da ćeš uvijek biti pored mene. Tako je i šta ćemo sad. Toliko sam stvari imala da ti kažem, ali to ću ti reći kada budem bila sama sa tobom. Sebi ne mogu da oprostim niti ću ikada oprostiti to što nisam provela posljednje dane sa tobom, samo se jedno nadam da ćeš mi ti oprostiti sve što sam ti učinila da se osjećaš loše. Nadam se da će ti biti lijepo tamo gdje si sada, jer znaj da si mi ti svaki sekund u glavi. Dajem ti obećanje da će sve biti onako kako si mi rekla, da ću se uvijek voditi rečenicom : ”Tako je i šta ćemo sad?!”. Pamtiću te po tome kako si stajala uvijek uz mene, kada radim dobre i loše stvari, koliko si mi davala snagu i podršku, koliko si me samo činila srećnom i jakom osobom. Moji najlepši trenuci sa tobom su bili kada si ti bila samo nasmijana, pružala mi najveću ljubav kad je nisam imala. Znam da bi voljela da u ovim trenucima ne plačem, da budem jaka i pametna, da budem oslonac tvojim i mojim najvoljenijima – napisala je Mina Vrbaški.
(Express/pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Đoković: Čekam neke odgovore

”Neka ide iz Bosne i Hercegovine”