in

Caribou coffee otvorio drugu poslovnicu na Ilidži

Slatka-Tajna.Eu

 Poznati američki brend Caribou coffee, za kratko vrijeme je postao poznat i u Sarajevu po svojim raznovrsnim okusima napitaka sa kafom.

Druga poslovnica se nalazi na Ilidži u ulici Dr. Mustafe Pintola bb. Prema riječima menadžera operacija, vrijednost investicije je oko 300.000KM, a u ovoj godini planiraju razvoj brenda i izvan Sarajeva. Otvorenjem ove poslovnice zaposleno je i 10 novih radnika.

„ Planiramo otvorenje još  jedne poslovnice do kraja godine. Isto tako dugoročni plan je širenje po cijeloj BiH pa i šire,” kaže Adi Puran, operation manager.

Podsjećamo da je Caribou coffee američki brend sa preko 20 godina iskustva. Jedini u BiH koji imaju certifikate 1 posto World top beans i Rainforest Alliance certifikat,kao i druga priznanja. U Caribou coffee možete uživati u low fat  i sugar free napitcima. Neki od njihovih prepoznatljivih napitaka su  Salted caramel buddino, Turtle mocha, Berry withe mocha, hladna blendirana pića te mnogi drugi. Prva poslovnica otvorena 08.08.2020. u ulici Fra Filipa Lastrića 2. Radno vrijeme Caribou coffee je svaki dan od 7 do 22h.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bijela košulja praktična je u svim stilovima i trendovima

PUNO JE NEPRIMJERENIH KOMENTARA: Mia Negovetić nakon “Dore”