in

IZNENAĐENJE ZA SVE ZALJUBLJENE: Nenad Cvijetić osvaja novom pjesmom

Slatka-Tajna.Eu

Talentovani pop pjevač Nenad Cvijetić deceniju unazad je sinonim za dobar noćni provod i najbolje žurke u Beogradu. Upravo zbog Nenadove fenomenalne energije, fantastičnog vokala koji posjeduje i posebne atmosfere koju pravi, njegovi živi nastupi u najpoznatijim beogradskim klubovima uvijek su krcati publikom svih generacija.

U direktnom kontaktu sa beogradskom publikom, Nenad Cvjetić je strpljivo sazrijevao, kako bi sada odlučio da se upusti u građenje solo karijere.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










S tim ciljem, Nenad je oko sebe okupio tim vrhunskih profesionalaca koji rade na njegovom albumu i koji će mu biti najveća podrška na putu ka uspjehu. Cvijetić je odlučio da za Dan zaljubljenih publici pokloni prvi hit singl, pod nazivom ,,Verna i neverna”.  Za ovu pjesmu muziku je komponovao Mlađan Dinkić, a autor teksta i aranžmana je Saša Milošević Mare. Ovaj autorski dvojac već je zaslužan za brojne hitove namuzičkoj sceni, sa više stotina miliona pregleda na YouTubu, pa Nenad s pravom očekuje da će i njegova pjesma veoma brzo postati veliki hit. Kako sam pjevač otkriva, cijela ekipa se prilikom stvaranja i pripreme ove pjesme vodila čistim emocijama, a očekuje da vrijeme pokaže da li taj osjećaj dijele i slušaoci.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Prihod tržišta telekomunikacija BiH u 2019. godini 1,24 milijardi KM

100%Winners || Automatic Sports Investing Software and Picks