in

NE KREĆITE NA PUT BEZ PRIJEKE POTREBE: U ovom dijelu BiH obustavljen je saobraćaj zbog velikog klizišta…(FOTO)

[{“img”:”/img/vijesti/2021/02/scepan1_1.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2021/02/scepan1_1.jpg”,”caption”:”Foto: SRNA”,”bg”:”625b58″},{“img”:”/img/vijesti/2021/02/scepan2_1.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2021/02/scepan2_1.jpg”,”caption”:”Foto: SRNA”,”bg”:”433c36″}]

Na magistralnom putu Foča – Šćepan Polje obustavljen je teretni saobraćaj zbog pogoršanog stanja bezbjednosti na toj dionici puta Sarajevo-Podgorica na kojoj se klizišta otvaraju u svakom trenutku zbog obilnih oborinskih voda, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Iz policije mole građane da ni putničkim automobilima ne kreću na put ovom putnom komunikacijom bez prijeke potrebe.

“Postavljeni su znaci zabrane za teretni saobraćaj iz pravca Foče, a obaviješten je i nadzorni organ Direkcije za puteve Republike Srpske koji će već u ponedjeljak, 15. februara, izaći na teren i naložiti mjere na otklanjanju opasnosti u skladu sa zatečenim stanjem”, dodaje se u saopštenju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuRadnici “Srbinjeputeva” rade jutros na saniranju velikog klizišta, koje je protekle noći na kratko obustavilo saobraćaj na magistralnom putu Foča – Šćepan Polje.

loading…


Comments

Leave a Reply

Loading…

0

What do you think?

Norije pružio snažan otpor Nadalu, Španac u osmini finala

Možda doktori uspiju napraviti čudo