in

Ajntraht 1,60, Inter 1,90, Benfika 1,43

Slatka-Tajna.Eu

Nigdje na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Ništa se ne mijenja. Poslije mnogo uzbuđenja prethodnih dana, nedjelja je rezervisana za bogat program širom planete.

U Mozzart kladionicama danas smo pripremili tri promo kvote – najveće na svijetu.

Probajte negde da nađete veće!

AJNTRAHT – KELN (NEDJELJA, 15.30), KEC 1,60

Serija fantastičnih igara i rezultata katapultirala je Ajntraht među glavne kandidate za mjesto u Ligi šampiona i Orlovi nemaju namjeru da se sada povuku pred jednim od najvećih uspjeha u novijoj istoriji kluba. Tim Adija Hitera je jednostavno u zapanjujućoj formi. Prethodni poraz u ligi doživeo je 11. decembra od Volfzburga, a od tada je ostvario sedam slavlja i dva remija. Kao takav, klub ima zlatnu priliku da se prvi put takmiči u Ligi šampiona, sa Andreom Silvom i Filipom Kostićem u formi života i probuđenim Lukom Jovićem, kojeg se golmani u Njemačkoj plaše. Današnji rival je Keln, koji se osvijestio u 2021. godini, ali daleko je od naleta u kakvom su Orlovi.

INTER – LACIO (NEDJELJA, 20.45), KEC 1,90

Finiš sezone u Seriji A trebalo bi da bude spektakularan. Poslije sinoćnjeg poraza Milana takav epilog je gotovo neizbježan, jer Interu se večeras pruža prilika da preuzme čelo tabele. To neće biti nimalo lak zadatak za pulene Antonija Kontea, jer imaju posla sa Lacijom. Veći motiv Nerazurima sigurno ne treba, pogotovo pošto su sredinom nedjelje ispali u polufinalu Kupa. Lacio igra u sjajnoj formi. Zaređao je šest pobjeda u prvenstvu, ne zna za poraz u 2021. godini i poslije lošeg otvaranja sezone, već je na šestoj poziciji sa samo dva boda manje od trećeplasiranog Juventusa. Svakoj seriji nekad dođe kraj, a možda se to desi večeras u gostima ekipi koja je u situaciji da preuzme lidersku palicu.

MOREIRENSE – BENFIKA (NEDELJA, 21.15), DVOJKA 1,43

Reklo bi se da je Benfika ispucala sve kredite i da više nema pravo na grešku. Čak joj je i četvrta pozicija ugrožena. A, opet, zahvaljujući sinoćnjem kiksu Porta, Orlovi bi večeras mogli da mu se približe na samo bod zaostatka. Za to im je neophodan trijumf na gostovanju Moreirenseu, koji stacioniran na osmom mjestu poslije dvije vezane pobjede i to u gostima. Sastav Žorža Žezusa iza sebe ima crni mjesec, u kojem je ostvario samo tri pobjede na osam mečeva u svim takmičenjima, ali posljednja dva duela ulivaju nadu da bi Benfika mogla da se vrati u trku za drugo mjesto koje vodi direktno u Ligu šampiona.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svijetu.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

“VALENTINO” POKLONIO PUBLICI PJESMU: “Da se rodim ponovo” na Dan zaljubljenih

Helikopter OSBiH u pripravnosti, vrijeme onemogućava let ka Prenju