in

PO UZORU NA SVJETSKE ZVIJEZDE: Albinović kreirao vlastiti parfem DESTINY

Slatka-Tajna.Eu




Trendseter Alen Albinović, oduvijek je znao kako da privuče pažnju u svijetu balkanskog show biznisa i da to dobro unovči. Na svom Instagram profilu, Alen je jučer objavio kratku najavu svog vlastitog parfema koji je nazvao DESTINY (sudbina), a što je oduševilo njegove pratioce na pomenutoj društvenoj mreži. Eau de parfum DESTINY će se naći u komercijalnoj prodaji od 1. maja ove godine, a kako je Alen i sam naveo prve primjerke parfema će dobiti za desetak dana iz fabrike u Milanu.

– Oduvijek sam želio kreirati vlastiti parfem, jer od djetinjstva sam veliki kolekcionar parfema i neko ko jednostavno uživa u kupovini parfema i dobrim mirisnim notama. Ranije sam tražio dobru kompaniju koja će mi pomoći u kreiranju vlastitog parfema, ali mnoge nisu imale sluha ili su na početku pokazale neprofesionalnost. Preko prijateljice u Milanu, došao sam do kontakta jedne kompanije koja se bavi proizvodnjom svjetski poznatih parfema – kaže ushićeni Alen.

Eau de Parfum DESTINY dolazi u elegantnoj bijeloj boci sa luksuznim detaljima, veličine 100 mililitara. Note parfema su specifične i sam po sebi izuzetno je jak, te u svemu predstavlja Albinovićevu osobnost.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Note sam birao lično po vlastitom ukusu. Miksao sam ih u pet različitih varijanti i odabrao onu u kojoj preovladavaju jasmin, ruža i iris. Dao sam mu ime DESTINY što u prijevodu znači SUDBINA, jer u mom životu sve je sudbonosno. Znam da će se svima dopasti. Promocija parfema će svakako biti u Sarajevu. Sada čekam uzorke i veoma sam ushićen – zaključuje Alen

Eau de parfum DESTINY, dostupan će biti od 1. maja (pre-order online narudžbe), a promovisat će ga zajedno sa Alenom i mnoge druge slavne osobe.









Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Republika Srpska mijenja zakon za nove ruske investicije u gasu

BRING SMILE BACK # 2 Banana Balkano, Funny video compilation and try not to laugh