in

MARINA VISKOVIĆ NE ŠTEDI: Dobro izgledam za osobu koja nema ni 200 eura

Slatka-Tajna.Eu

Marina Visković istakla je da se uvijek u životu vodila emocijama, te da se ne kaje ni zbog čega u svom životu.

– Jako sam strastvena žena. To je prelijepo. Volim strastvene ljude. Ne mogu ništa bez strasti da radim. Ni kada su u pitanju prijateljstva, ljubav, pjevanje… Meni je strast bitna. Ma, neću da kalkulišem. Nikada ne mogu da kalkulišem kada su odnosi u pitanju. Mogu samo da budem strastvena da me vodi moj osjećaj. I neka pogriješim, šta ima veze. Živo sam biće. Nekada pogriješim sto puta. Idem emocijama i to ne može da bude pogrešno – rekla je Marina, a potom odgovorila koji su je emotivni udarci zaboljeli u životu:

-Svi smo slabi kada je riječ o emocijama. Ali ne moraju da budu samo ljubavne. Mogu i prijateljske, rodbinske. To je normalno da na njih budemo slabi. Ne mogu da budem neko ko će da bude prazan, bez strasti i da mjerim, sječem. Idem osjećajem. Ja sam Riba-Rak u horoskopu i takva sam. Nekada sam to željela da suzbijem, ali sam shvatila da je to moja najljepša strana ličnosti. Naravno da sam slala poruke bivšem. Mi smo toliko godina bili zajedno. Ne bih da pričam o tome zato što je prošlo dosta vremena. Ali ako pričamo o ljubavima, sve je to normalno. Svi smo živa bića. Nekada imamo svoje slabosti. Bilo bi nenormalno da nisam – rekla je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Marina se dotakla i finansijske situacije, a ranije je rekla da  nije uspjela da uštedi ni 200 eura. Međutim, sada je otkrila da se ništa nije promijenilo.

-Dobro izgledam za osobu koja nemam ni 200 eura. Šalim se. Nikada u životu nisam znala da štedim. To mi je mana. Sa novcem ne znam. Meni treba savjetnik za finansije. Svjesna sam da je to mana, ali šta ću takva sam, uvek idem do kraja. I kada se voli i kada se troši. Meni pare ništa ne znače. Nekada imam, nekad nemam. Sve je to normalno – kaže Marina.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Tepih koji je policija oduzela u Srbiji, vratio se u BiH

MarionS MAKEDONAC SLUSA Muky – Motam Joint GTA 5 PANAMA ROLEPLAY