in

KOVID ELITA PONOVO HARA: Katarina Grujić pjevala na zabavi i ludila što je snimaju

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Katarina Grujić je još jedna u nizu pjevačica koje pjevaju na tajnim slavljima gdje se ne poštuju epidemiološke mjere.

Ona je nastupala na privatnom korona partiju u jednom poznatom beogradskom lokalu, gdje se okupio mnogo veći broj od maksimalno dozvoljenih pet osoba, a veselje je trajalo do ranih jutarnjih časova.

Međutim, kako su u posljednje vrijeme društvene mreže preplavljene fotografijama i snimcima s ovakvih tajnih okupljanja, što najčešće dovodi do burnih reakcija savjesnih građana, Katarina je na sve moguće načine pokušala da spriječi da se i njeno ime kao nekoga ko ne poštuje mjere kriznog štaba nađe u medijima. Naime, pjevačica je insistirala da dok ona pjeva bude strogo zabranjeno fotografiranje i snimanje telefonima, što je većina i poštovala. Ipak, jedan od posjetilaca ove korona žurke nije mogao da se suzdrži, pa je počeo da snima pjevačicu dok je izvodila jednu od svojih pjesama. Kada je Grujić primijetila da je snima, odmah je prekinula pjesmu i napravila haos zahtijevajući da sve snimke iz telefona pred njom izbriše.

Razočarani fan se odmah, u toku same žurke, požalio na Twitteru svojim pratiocima i kratko objasnio šta se dogodilo.

– Na tajnoj žurci sam gdje peva Kaća Grujić i od svih je mene morala da opomene da je ne snimam i ne kačim na Instagram – napisao je on uz hešteg “kovid elita”, aludirajući na slično korona slavlje, na kojem je bila Sanja Marinković.

 

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Vrijeme je da obrijete bradu? / Bljesak.info

Ambasador BiH u Kraljevini Danskoj Emir Poljo i direktor SZO za Evropu Hans Henri P. Kluge razgovarali o mjerama zaštite od COVID-19