in

“DORA” OBILJEŽENA SKANDALOM U OPATIJI: Policija i epidemiolozi upali u hotel

Slatka-Tajna.Eu

Kao u nekim holivudskim filmovima, jutros je policija praćena epidemiolozima u zaštitnim skafanderima uletila u jedan opatijski hotel, u kojem je smješten dio natjecatelja ovogodišnje Dore. Ta se priča ubrzo proširila Opatijom, a nije trebalo dugo da krenu šuškanja kako je jedna od plesačica navodno lažirala test na koronu, zbog čega bi mogao biti diskvalificiran cijeli njezin tim.

Cijela priča, koja se proširila po Opatiji nevjerovatnom brzinom samo djelomično tačna. Naime, svi sudionici Dore moraju pri ulazu u dvoranu Marino Cvetković, gdje će se sutra održati Dora bez publike i novinara, pokazati negativan korona test ne stariji od 72 sata.Upravo je problem nastao u korona testu, budući da plesači Brigite Vuco nisu na vrijeme dostavili valjane potvrde o testiranju.

Kako su rekli iz HRT-ovih komunikacija, na sreću po Vucinu kćerku, ona će u Opatiji ipak nastupiti, no pjesmu ‘Noći pijane’ izvest će bez pratnje plesača, budući da je ona jedina pokazala ispravni korona test.

-Ja, iskreno, ne znam što je to tačno bilo s korona testovima plesača. Koliko mi je poznato, cijeli naš tim je prije odlaska u Opatiju išao na testiranje i stvarno ne znam što se zbilo. Brigita se rasplakala i plačući me nazvala i rekla mi o čemu se radi. Meni je stvarno žao što će ona sad morati sama na scenu, premda je tjednima uoči Dore svoj nastup uvježbavala s dva plesača i plesačicom.To bi uzdrmalo i mnogo iskusnije izvođače, ali ja vjerujem u Brigitu, u njen talent i volju i nadam se da ovakva odluka donesena u zadnji trenutak neće poremetiti njezin nastup na Dori. Da možemo, nas trideset bi stalo na binu uz Brigitu, no ovako joj samo možemo poručiti: ‘Budi jaka! Mi smo uz tebe!-otkrio je Arian Vuica, autor pjesme i rekao kako je Brigiti tu vijest priopćila urednica Dore Uršula Tolj.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Jutarnji)

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

BRING SMILE BACK # 2 Banana Balkano, Funny video compilation and try not to laugh

Džemail sve slagao u zahtjevu za kredit i “olakšao” banku za 20.000 maraka