in

SIN MARINE TUCAKOVIĆ PONOVO OPLEO PO CECI: “Nek prestane da lupetara”

Slatka-Tajna.Eu

Milan Radulović, sin Marine Tucaković, prozvao je opet Svetlanu Cecu Ražnatovič na društvenoj mreži Tviter. Napisao je da više ne može da ćuti, te da je ušao u raspravu sa pjevačicom zbog novca, kojoj je, kako kaže, bilo skupo da plati njegove pjesme.

– Da se razumijemo. Jer ne mogu više da krijem informacije: Jedne noći, Nanogica je poslala meni potuku: Meni je to skupo ko Marina! Prije toga, troškovnik sam triput ispostavio. Sve bi to bilo prihvatljivo, da nisam potcijenjen i uvrijeđen na nivou: “Skupo mi ko majka”, usred mermera Ljutice Bogdana 3. Ovo nema veze sa pravdom. Nema veze sa slučajem. Ima veze s tim da je moja majka bila skupa. Tu je moj revolt nastao. A sad kreće pravda – napisao je tekstopisac Laća na Tviteru, koristeći izraz “nanogica” kojim je u više navrata pjevačica Jelena Karleuša nazivala Svetlanu Ražnatović u sukobima i ističući pjevačicinu kućnu adresu.

Kasnije se nadovezao na svoj niz, navodeći da Marina Tucaković ne piše novu muziku za folk divu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Ah! Skupo će koštati njena karijera. Kad joj Vajaž bude radio album. I nek prestane da lupetara da joj moja majka piše. Koliko ja znam, moja majka sada je jedino radila Saši Popoviću za Suzanu – dodao je on.

Marna Tucaković i Svetlana Ceca Ražnatović ranije su dobro sarađivale. Poznato je da je Marina napisala veliki broj Cecinih najvećih hitova. Milan Laća Radulović, s druge strane, napisao je pjesmu “Rane” za Cecinu ćerku, Anastasiju Ražnatović.


.

.

.

.

(Express/srbija danas)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Savršen meni za okupljanje porodice i prijatelja

HRT: Bruxelles zaprijetio farmaceutima