in

POSLALA SAM MU PORUKU: Zorica Marković iskreno o Laziću i parama koje joj DUGUJE

Slatka-Tajna.Eu

Zorica Marković priznala je da joj Darko Lazić i dalje nije vratio novac koji joj duguje, ali i otkrila da nisu u pitanju velike pare.

Pevačica je istakla da voli svog kolegu, ali da dug ipak postoji. Zorica ističe da to nisu velike pare, kao i da Darko nije takav da ostane dužan.

Folkerka je zatim otkrila da je Laziću poslala poruku kako bi mu izjavila saučešće kada mu je otac preminuo, ali odgovor od Darka nije dobila.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Meni je mnogo žao zbog svega što mu se desilo, prvo njemu, a sada je ostao i bez oca… Poslala sam mu poruku kada mu je otac umro, ali mi nije odgovorio. Nismo se čuli, čini mi se da više ne koristi ovaj broj telefona koji imam u imeniku. Ja sam i poslednje tri godine provela u rijalitiju, nisam ni imala priliku da ga vidim”, ispričala je Zorica.

Podsetimo, folker Darko Lazić nedavno se osvrnuo na 2020. godinu koju je ostavio iza sebe, pa otkrio da je ona za njega bila jedna od najlošijih u životu, prvenstveno zbog smrti njegovog oca, a odmah nakon toga priznao i da mu je teško palo to što nije radio i zarađivao. On je takođe izjavio i da su mu dugovi porasli na neverovatnih 1.500.000 evra.


.

.

.

Kurir.rs/Telegraf


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Njemačka vlada zabrinuta širenjem opasnog britanskog soja koronavirusa

Uspostavljena tehničko-poslovna saradnja između Ambasade BiH u Kopenhagenu i bh. konzorcija VS-Trend iz Bihaća