in

NOVI RAT NA POMOLU! Đorđe David vrijeđao Van Goga!

Slatka-Tajna.Eu

Gotovo da nema sedmice da Đorđe David ne prozove kolege sa estrade u emisiji “Zvezde Granda” čiji je član žirija. Poslije niza onih sa folk scene koji su mu stali na žulj i koji mu iz nepoznatih razloga smetaju, odlučio je da javno oplete i po kolegi sa rok scene, Zvonimiru Đukiću, to jest Đuletu Van Gogu.
Ničim neizazvan, Đorđe je usred emisije uputio niz uvreda na Đuletov račun, nazvavši ga budalom koja ne zna da se ponaša na sceni.

– Ne znam šta je sa ovim večerašnjim kandidatima, važno im je da prate kamere, a ne da pjevaju i pokažu kvalitete. Sramota! Slijedeći put neću davati glasove ako budu flertovali sa kamerama i pratili koja kamera ih snima! Na kraju će postati kao Đule Van Gog, koji kao budaletina liže kamere na sceni od kad se pojavio – istakao je roker poslije nastupa jedne od kandidatkinja, ali mu ovoga puta nije pošlo za rukom da inicira sukob budući da kolega roker nije želio pretjerano da ga komentariše.

– Iznenađen sam tim komentarom budući da nikada nisam imao konflikt sa Đorđem Davidom ili mu uputio ikakvu ružnu opasku tokom naših višedecenijskih karijera. Nemam ideju zbog čega je tako nešto izrekao, ali svakako ću da se ogradim od te priče i neću joj pridavati nikakav značaj – zaključio je Đukić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Musaka sa krompirom i mesom

‘OVO NISAM VIDIO OD 2010.’: Meteorolog Nedim Sladić najavljuje povratak zime, evo kakav nas februar očekuje…