in

BORI SE! Oglasila se Marina Tucaković i otkrila kakvo je njeno zdravstveno stanje!

Slatka-Tajna.Eu

Marina Tucaković nekoliko godina vodi bitku sa opakom bolešću, ali kako i sama kaže ne predaje se i vjeruje da će sve biti kako treba.

Ona trenutno odmara na Zlatiboru sa sinom, a nakon što je Laća objavio njenu fotografiju i nakon što je poslije dosta vremena javnost vidjela kako izgleda, oduševila je mnoge kako i dalje nema te dame na javnoj sceni koja stajlingom može da joj parira.
– Tek sam juče došla na Zlatibor. Super je, čist vazduh. Došla sam na nekoliko dana da se odmorim od grada. Veoma mi prija ovdje da se izmjestim na čist vazduh i da mogu da se koliko-toliko krećem. Sa svekrvom i mojom drugaricom Brankom sam ovdje. Nas dvije zajedno provodimo po čitav dan i mogu da kažem da nam je veoma lijepo i da se trudimo da uživamo koliko možemo. Sin je tu, ali on više uživa nego što mi pomaže – rekla je u dahu Marina, a onda ispričala kakvo je njeno trenutno zdravstveno stanje.

– Na terapijama sam. Onako sam, ništa posebno iskreno da vam kažem. Nije ni najbolje baš, a nije ni toliko loše. Ne znamo rezultate, tek u februaru ću znati kako i šta prolazi kada bude bila kontrola. Znate kako, cijelog života sam gledala onu bolju stranu. Veliki sam otpimista, vjerujem da će sve ovo biti veoma dobro – kao i uvijek pozitivo razmišlja Marina i dodaje:

– Ne pišem na Zlatiboru, ako bude bilo nešto da radim kada se vratim u Beograd, hoću, što da ne. Treba mi malo odmora, da nakupim snagu, ipak sam mnogo toga uradila za čitav ovaj period iza sebe – iskreno je poručila Marina.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(exspress/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

‘OVO NISAM VIDIO OD 2010.’: Meteorolog Nedim Sladić najavljuje povratak zime, evo kakav nas februar očekuje…

EMO AI robotić s emocijama