in

“U MOM SALONU NIJE PRONAĐENO NIŠTA”: Marija Bulat se oglasila nakon hapšenja!

Slatka-Tajna.Eu

Marija Bulat prekjuče je, kako su prenijeli mnogi mediji, uhapšena prilikom racije u njenom kozmetičkom salonu u Novom Beogradu. Tom prilikom je, kako je navedeno, policija pronašla veću količinu kokaina i manu količina drugih narkotika.

Marija Bulat je danas, povodom napisa u novinama o tom događaju, poslala slijedeće saopštenje i negirala sve optužbe protiv nje:

– Shodno neistinama koje su protekla dva dana objavljene od strane brojnih medija u vezi sa mojim imenom i hapšenjem distributora droge, imam potrebu da se obratim svojim kolegama novinarima, demantujem postojeće medijske navode i istaknem par okolnosti događaja.

Prilikom intervencije policijskih snaga, ja sam prisustvovala hapšenju N.N. lica, koje se odigralo u neposrednoj blizini mog lokala. Tokom racije, tragajući za drugim osumnjičenima, bez najave i predstavljanja od strane policije, izvršen je nasilni upad u moj lokal, i pri tom prilikom je lično meni nanijeta velika materijalna šteta.
Sve što se u objavljenim tekstovima navodi kao sporna supstanca, oprema i novac, a što je pronađeno tokom postupka, pronađeno je van mog salona, van mojih kola, i ne kod mene, već kod drugih ljudi. Od strane velikog broja medija, na osnovu “pouzdanih” izvora iz policije, sve navedeno pripisano je meni – imenom i prezimenom. Takođe, nijedan akter koji je praćen i priveden nije pomenut čak ni inicijalima, već je objavljeno samo moje ime.

Da ponovim! U mom salonu nije pronađeno ništa. U moj stan nije ulazio niko niti je vršen pretres. Hapšenje osumnjičenih lica nije realizovano u mom salonu. Nije mi zaplijenjen ni automobil niti šta drugo. Kod mene nikakva sporna supstanca nije pronađena.

Drage kolege novinari, uz sve razumjevanje prema zahtjevima naše profesije, apelujem da prilikom pominjanja mog imena ubuduće provjerite svoje “pouzdane izvore iz policije” prije nego što objavite bilo šta!


.

.

.

.

(Express/alo)


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Luna Đogani pozirala u mini suknji u petom mjesecu trudnoće!

U Iraku odobreno pogubljenje 340 osoba