in

MANIČNE EPIZODE S PSIHO SIMPTOMIMA: Jelena kopira Kajli Džener, a Dragana Dženifer Lopez

Slatka-Tajna.Eu

Nedavno su se u javnosti pojavile nove fotografije Jelene Karleuše koja je neumorna po pitanju samoreklamiranja. Ovoga puta su njene slike sa Kopaonika, gdje se pored zimskih radosti i sporta, fotografirala u tangicama i topiću, na skuteru, ali i sa snoubordom.

Želi da joj se divi narod

Ona, naime, želi svaki dan, kažu, da joj se divi narod, da kažu da je jedinstvena, prelijepa, prezgodna, firmirana i gola. Tu su i Fendi čizme iste kao u Kajli Džener. S tom razlikom što je Kajli pored kamina “upakovana” do vrata što je normalno za nju, a ne za „otpakovanu“ Jelenu.

To teatralno ponašanje pri poziranju su psiholozi nazvali maničnom epizodom, to pojačano samopouzdanje i samopoštovanje. Bezočno trošenje novca, a slabije socijalne kontakte sve to jednostavno predstavlja psiho simptome.

Ništa drugačije nije ni sa Draganom Mirković. Naime, „luče iz Kasidola“, predstavnica zvjezdanog statusa ide u provod s holivudskim zvijezdama. Želi da je u centru pažnje a izjavljuje da njena djeca nisu u tom fazonu, da ona strogo čuva privatnost i djecu daleko od očiju javnosti. A gotovo pa svakodnevno pokazuje raskoš vile, bečki luksuz, automobile… Njeno poziranje pored jelke u pidžami identična je fotografiji Dženifer Lopez. Kopirala je dobro samo nije “ubola” dezen pidžame. Ona i njen Toni spasili su život Žan Klod Van Damu. Oni su mu našli medicinske stručnjake da se sve uradi u diskreciji kada je bio bolestan. Oni su to sredili Van Damu, jednoj od najvećih glumačkih zvijezda kojeg poznaje cijeli svijet!?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Slala je i Miri Škorić lijekove za dijete, veliki je humanista a sve transparentno, sve sa visokim novčanim iznosima, pa i rođendanski pokloni. Sindrom poznat pretjerivanju, samoreklamiranju a još kaže da čuva privatnost. Šta bi tek rekli oni koji imaju Bog zna koliko više od nje.

Nije otišla u osamu

Ništa posebno ni Lepa Brena nije otišla u osamu jer se i ona nerijetko pojavljuje na društvenim medijima. I ona kupuje vile basnoslovnih iznosa, otvara restorane, firme, ide na skupocjena egzotična putovanja, kupuje automobile sinu od pola miliona maraka. Što je previše, previše je!

Da li ove pjevačice žele da onima koji nemaju kažu “vidite šta mi imamo i možemo“, ne znamo no svakako tako izgleda u praksi.

Piše: Dž. H. M.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

REAKCIJA AMERIČKE AMBASADE: ‘Nema mjesta retorici koja promoviše netoleranciju’

Get your FREE Moon Reading!