in

KUPILA JE BMW 7, A ONDA SU POČELI TRAČEVI: Zlata Avdić ima jaku poruku, neka se zapitaju koliko smo suprug I ja lkjudima pomagali?!

Slatka-Tajna.Eu

Popularna Zeničanka sa adresom stanovanja u švicarskom gradu Bernu, Zlata Avdić na društvenim mrežama pohvalila se novim automobilom.

Kada smo je kontaktirali tim povodom i upitali da prokomentariše novi automobil, Zlata nam je odgovorila:

-Ma, ja sam za to da se piše, ali bit će odmah negativnih komentara, u smislu: “Zašto ne pomognem nekoga, zašto ne dam novac sirotinji” i tako dalje. A, mnogi ne znaju, kada Zlata Avdić pomaže, njeno ime se nigdje ne spominje. Samo ja i moj suprug znamo šta i koliko smo pomogli, a ja pomažem ljudima kojima je pomoć potrebna, da bi moja duša bila zadovoljna. Nikada ništa javno ne objavljujem, jer ta vrsta hvalisanja mi nije potrebna.  Da, na društvenim mrežama sam se pohvalila novim automobilom,kupili smo isti, koji smo i prije vozili, samo novije izdanje. Samo oni koji voze taj automobil znaju koliko košta BMW 7“.

Na naš upit, da li je danas u ovo neko ružno vrijeme rizično ulagati novac u novi automobil, Zlata je odgovorila:

-Meni se isplati, jer moj posao je takav da kada radim veći dio sam u automobilu. Meni je rizičnije sjesti u neki automobil koji je nesiguran,pa da čovjek brzo glavom plati. A, svima je poznato da je posao pjevača i u normalnim vremenima nesiguran, nikada se ne zna koliko i kada  ćemo imati nastupa. U odnosu na Austriju gdje smo prije živjeli, u Švicarksoj  hrana je skuplja,ali auto osiguranja su jeftinija. Naravno, da pazimo kako trošimo novac, ne rasipamo se,a ono što imamo ulažemo u nekretnine za stare dane.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ovih dana Zlata se sa suprugom Jukom nalazi u Sarajevu,a razlog njihovog dolaska je kupovina još jednog stana u šeheru.

Bato Šišić

Podijeli

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ugrijte se uz čorbicu od muškatne tikve i žutog krompira

Vlada Crne Gore s kineskom Exim bankom dogovorila odlaganje otplate kredita