in

Navijači traže smjenu IO NSBiH !!!

Slatka-Tajna.Eu

Riba smrdi od glave, a čisti se od repa. Stara poslovica koja govori da se za neke stvari jednostavno mora znati i poštovati neki određeni redoslijed. Kao što se npr. gradnja kuće ne može početi od krova, već od temelja. Fudbalskim riječnikom to znači da za loše rezultate prvi strada trener, ali da su za lošu situaciju krivi klupski čelnici.

Kako za klubove, takvo pravilo važi i za reprezentaciju koja je jedna od rijetkih radosti svih građana Bosne i Hercegovine, kako je oni nazivaju “Svetinjom”. Međutim kao i u sve svere života u BiH, u rukovodstvu NSBiH se nalaze članovi koji nemaju kompetencije, nemaju iskustva u velikim ligama , nemaju respekt u UEFI ili bolje reći anonimci u svijetu fudbala ali zato imaju političku pozadinu. Upravo ta politička pozadina je uzrok loših odluka, samim tim i loših rezultata.

Jučerašnja odluka o postavljanju novog trenera reprezentacije (Petev) umjesto BiH legende Sergeja Barbareza je prelila času kod već ljutih navijača i time dokazala da NSBIH uopšte ne interesuje mišljenje javnosti niti mišljenje navijača. Zbog toga su navijači (za sada mirnim putem) odlučili da pokrenu

ONLINE PETICIJU

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










traživši podhitnu smjenu Izvršnog odbora N/FSBiH, zajedno sa predsjednikom i trenerom A-reprezentacije. Sergej Barbarez je takodjer dao svoje mišljenje

Molimo sve ljubitelje fudbala i reprezentacije BiH da potpišu ovu peticiju i da zauvijek iz odluka vezanih za BiH Fudbal nestanu nekompetentni i podobni ljudi, a da na njihovo mjesto istaknuti sportski stručnjaci.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

KINEZI LETE U NEBO: Kina će ove godine početi graditi svemirsku stanicu u Zemljinoj orbiti

U BiH ostalo neiskorišteno 15 milijuna litara mlijeka / Bljesak.info