in

Netflix ima novi hit / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon velikog uspjeha vruće serije Bridgerton, Netflix već ima novi hit o kojem bruje društvene mreže.

Ovaj put to je francuska kriminalistička serija Lupin autora Georgea Kaya i Françoisa Uzana koja je premijerno prikazana 8. siječnja. Prva sezona serije sastoji se od pet epizoda, piše Index.

U glavnoj ulozi je Omar Sy koji glumi “lopova džentlmena” Assanea Diopa. Serija je nadahnuta pustolovinama Arsènea Lupina, lika koji je 1905. stvorio Maurice Leblanc.

“Lopov koji će vam ukrasti srce”

“Assane Diop kreće u osvetnički pohod zbog nepravde koju je njegovu ocu nanijela imućna obitelj”, kratki je opis serije koji se može vidjeti na Netflixu.

Serija prati profesionalnog lopova Assanea Diopa, jedinog sina imigranta iz Senegala koji je u Francusku došao u potrazi za boljim životom za svoje dijete. No Assaneovu ocu poslodavac, bogati i moćni Hubert Pellegrini, namješta krađu skupe dijamantne ogrlice. Otac se nakon toga zbog srama objesio u zatvorskoj ćeliji, a tinejdžer Assane ostao je siroče.

Dvadeset i pet godina kasnije, nadahnut knjigom o “lopovu džentlmenu” Arsèneu Lupinu, koju mu je otac jednom poklonio za rođendan, Assane kreće u osvetu obitelji Pellegrini.

Video: Lupin | Official Trailer | Netflix

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










O popularnosti serije govori i informacija da je prva francuska serija koja se popela u top 10 najpopularnijih u SAD-u.

Serija na IMDb-u ima ocjenu 7.8, dok na Rotten Tomatoesu kotira s 93 posto.

“Lopov koji će vam ukrasti srce”, opisuje Hollywood Insider ovu priču.

Gledatelji oduševljeni

Na društvenim mrežama ne prestaje se pričati o ovoj seriji, a mnogi ne kriju da jedva čekaju drugu sezonu koju Netflix ipak još uvijek nije najavio. Ipak, već je sad veoma jasno da će do nje svakako doći.

“Lupin je briljantan, kad će drugi dio?!”, “Zbog ove serije sam zapravo poželio pročitati knjigu”, “Ako niste već pogledali Lupina, preporučujem vam da to napravite. Bingeala sam ga u dva dana. Zahvalite mi kasnije”, “Lupin, sve preporuke!”, samo su neki od oduševljenih komentara na društvenim mrežama.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SLOBA RADANOVIĆ O NOVOJ PJESMI, GLUMI I PLANOVIMA: Samo jednom u životu sam bio švaler

Poziv za kandidate za pučkog pravobranitelja