in

MUZIČAR ADIS CIGURA NAKON VJENČANJA SA PJEVAČICOM ALDINOM BAJIĆ: Moja djeca je vole više nego svoju majku

Slatka-Tajna.Eu

Kada se pomene ime poznatog muzičara Adisa Cigure, odmah se u tu priču ubaci i Šerif Konjević. Naime, Adis je više od deset godina bio lični muzičar istaknutog pjevača. Ali, sada nije riječ o tome, već o vjenčanju Adisa Cigure sa mladom i popularnom bh. pjevačicom iz Zenice Aldinom Bajić. Mnoge kolege muzičari, pjevači bili su poprilično iznenađeni, bilo je u kuloarima i ružnih ogovaranja, ali kod njih dvoje ljubav je pobjedila.

Često odlazila od mene i djece

-Aldina i ja sarađivali smo više od tri godine, dakle ono što nas je u te tri godine vezalo bila je samo poslovna obaveza. Aldina je imala svoj život, ja svoj pored supruge i dvoje djece. Međutim, moja sada već bivša supruga je tokom našeg dugogodišnjeg braka veoma često odlazila od mene, ostavljala mene i djecu po nekoliko mjeseci same. Sada, kada je zadnji put otišla, odlučio sam da tim njenim ludostima stanem na kraj. Nisam htio više da patim ja, ali ni djeca. Oni su više bile bez nje, nego s njom. U decembru prošle godine, kada je Aldina došla do nas da nam pomogne u kućanskim poslovim, ja sam joj rekao, zašto ona i ja ne bi bili par. Vjeruj mi da se dosta nećkala, na nas dvoje gledala je kao na poslovne partnere, a onda su se njeni osjećaji nakon tog mog pitanja počeli da mjenjaju. Shvatili smo da smo stvoreni jedno za drugo.

Supruge ne odlaze tek tako od muževa?

-Ma, moja vala odlazi. Iskasirala me i rekla zbogom. Djeci je samo rekla kako između nas dvoje nema više ljubavi i to je bilo to. Imamo sina od 14 i kćerku od deset godina. Čak se više djeci i ne javlja. Ja sam nju svojevremeno zaposlio u Opštinu, ali sreća ne za stalno. Kada je vidjela da tamo može da se zaradi i do 2000 maraka, onda me ostavila. Aldina zaista nije bila razlog našeg rastanka. Pa, ja sam znao Aldinu često voziti do njenog dečka. Allah jedini dragi zna, da Aldina ništa nije kriva. Ja sam rekao Aldini: „Ako ti nećeš da se vjenčaš sa mnom, ja ću naći neku drugu djevojku, jer ne želim da mi se bivša više vraća.“

Da li ti se neko od kolega javio da ti da podršku?

-Da, ali više je bilo onih koji su nas ogovarali, ali to samo govori o njima samima. Nas dvoje ćemo dokazati i pokazati da estradni bračni par može da opstane na estradi i da bude srećan. Ljudi koji znaju mene i moju bivšu ženu, znali su situaciju kakva je. Ona ode, ja je molim, plačem da se vrati, kupim joj auto i ne znam šta još samo da se vrati. To je i bio njen cilj da dobija skupe poklone. Zadnji put kad se vratila morao sam joj platiti školovanje 12 hiljada maraka, materi joj renovirao stan za 10.000 maraka, džipa kojeg sam kupio na nju sam prepisao, pa sam ga sada na sudu morao ponovno platiti, da bi mi ga vratila.

Prava je kućanica

Prvo ste se vjenčali šerijatski?

-Da, jesmo, a ja mislim da to vjenčanje više važi od onog općinskog. Ipak, u opštini ćemo se vjenačati 18. februara, a ako bude sa pandemijom koliko toliko sve ok, na svadbi će nam pjevati Đani, Emir Habibović, a kum će nam biti multimilioner Piki iz Beograda. Taj Piki obožava kako pjeva Aldina, baš idemo njemu da mu pjevamo na Srpskoj Novoj godini. U budućnosti ja ću Aldini biti i suprug i menadžer.

Da li može opstati brak muzičara i pjevačice?

-Ja mislim da može. Aldina je majka za primjer, jer i sama ima sina od 13 godina, moja djeca je sada više vole nego vlastitu majku. Prava je kućanica, pa je kuća više interesuje nego pjevanje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Da li Aldina snima nešto novo?

-Tri pjesme su na čekanju za snimanje, a prije par mjeseci snimila je pjesmu „Pobjednica“. Jana je jednostavno obožava, voli njen glas i stil pjevanja. Čak joj je rekla da na nastupima pjeva sve njene pjesme. Pjevačice iz Srbije su mnogo kolegijalnije od naših. Aldina je prije par mjeseci snimila jedan cover, pjesmu od Zehre Bajraktarević i odmah smo dobili prijetnje od dotične, da ćemo biti tuženi ako pjesmu ne skinemo sa Youtube. Ostali smo šokirani.

Adis Cigura nam je još na kraju rekao da je zbog sklapanjem braka sa Aldinom neizmjerno srećan, jer konačno ima sa nekim kafu da popije.

Ona nije pjevaljka

Da li će ti Aldina dozvoliti da pratiš druge pjevačice?

-Ne, neće, jer svi znamo kakva je situacija na estradi po pitanju pjevačica.

Kako ćeš reagovati kada joj na nastupima budu stavljali bakšiš tamo gdje ne treba?

-Mi smo to već prošli, a ona nije pjevaljka i nikada to nije dozvoljavala da joj stavljaju bakšiš među grudi ili ne znam gdje već.

Razgovarao: Bato ŠIŠIĆ

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

MALO VIŠE I MALO MANJE by JELENA GOVEDARICA: Zavodljive voditeljice

List Launch Pro