Categories: Estrada

MALO VIŠE I MALO MANJE by JELENA GOVEDARICA: Zavodljive voditeljice

AMINA HODŽIĆ

Voditeljica Nove bh je prefinjena! Božanstvena! Prezgodna! Prelijepa! Elokventna! Pristupačna! Odijelo koje je čini dovoljno elegantnom ali i poslovnom. Nju bih recimo modno “malo više” voljela da vidim u seksepilnom izdanju.

DEJANA ROSULJAŠ

Miss suptilnosti. Žena koja ima veselu energiju. Dječiji duh i harizmu. Kombinacija dovoljno poslovna ali i ležerna. Nježna i lijepa Dejana. Baš zbog te njene nježnosti “malo manje” formalnosti a više urbanosti i ležernosti, iako je ona u svim modnim pravcima dobra, što je vrlo rijetko.

IVANA ĐORĐEVIĆ

VoditeljICA Grand tv Ivana plijeni. Šarmantna je! Veoma harizmatična žena koja to umije da prenese preko ekrana. Haljine su njen modni imperativ i elegancija koja je nenapadna kroz jednu boju. Ovdje suknja i majica kojima ističe svoj seksepil i šarm! Inteligentna i riječita žena! Nju bih volJela da vidim u odijelu, te tako nek to njeno “malo više ” bude u tom pravcu!

MIRA LEKIĆ

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Voditeljica i urednica Prve TV elegantna i veoma blage energije i pitomog izgleda. Ona ima suštinu koja se karakteriše srčanošću, koja je pored njene ljepote čini posebnom! Voli vesele boje što govori o njenoj veseloj i optimističnoj prirodi. Mirino modno “malo više” bila bi mini suknja, voljela bih da je vidim u malo izazovnijem izdanju.

DAJANA PAUNOVIĆ

Lijepo lice Pink TV, uvijek elegantna, često je to formalno i poslovno ali i zavodljivo. Mijenja pravce u tom modnom izrazu, što mi se posebno dopada. Zgodna, lijepa, prefinjena a u njoj ima i dovoljno tog pozitivnog bezobrazluka da otkrije i noge i pokaže seksepil. Ovo je njeno top izdanje, žargonski rečeno. Boja koja otkriva negdje i njenu realnost u pogledu na svijet. Recimo, njeno “malo više” bilo bi da bih voljela da je vidim u nekom ekstravagantnom izdanju.

KATARINA KORŠA

Lice Happy TV, lijepa Katarina je odmjerena. Ona ima jedan poseban šarm i seksepil koji emituje bez obzira na odjevanje koje je u skladu sa jutarnjim programom dosta zatvorenog tipa. Njena inteligencija koju pokazuje kroz svoj umjeren i nenapadan stav u sagovorništvu je izdvaja iz mase. Ona ima filmsku ljepotu. Kod njeh bih voljela “malo manje” tog poslovnog look-a a da je vidim u nekom vamp izdanju npr, ona bi to mogla da iznese.

JASMINA BEŠIĆ

Voditeljica BHT1 veoma je profesionalna i profinjena. Postala je mama i od srca joj čestitam! Fenomenalno izgleda i odaje mi utisak skromnosti ali i svjesnosti da je tu gdje jeste sa razlogom. Kad se sve ovo sklopi sa dobrim izgledom onda je dobitna kombinacija. Odijelo koje je rasterećeno stroge forme, ističe joj odličnu figuru ali kroz boje daje i neutralnost i decentnost. Jasmina želim da te vidim u nekoj dugoj haljini sa šlicom, to je tvoje “malo više” u ovoj rubrici. Poljubac za Umu!

Redakcija

Recent Posts

Priča iz Prnjavora pokazuje da je pas najbolji prijatelj čovjeku

PRNJAVOR - Dario Habijanec iz Donjih Štrbaca kod Prnjavora, nedavno je podijelio lijepu priču o…

24 minute ago

PROMIJENIO JOJ ŽIVOT: Evo tko je napisao najljepšu pjesmu Lepe Brene

Estradni moćnik Saša Popović nikad nije skrivao da je pjesme pisao iz hobija, paralelno sa svojim primarnim…

42 minute ago

Dvoje mrtvih, petero nestalih u sudaru plovila na Dunavu

Sudar plovila na DunavuFoto: Ilustracija / ShutterstockDvije su osobe poginule, a pet ih se vodi…

45 minuta ago

Montero vodi Juventus do kraja sezone

TORINO - Urugvajski fudbalski stručnjak Paolo Montero biće trener Juventusa do kraja sezone, saopštio je…

1 sat ago

Inflacija u SAD-u oslabila u aprilu

Indeks potrošačkih cijena (CPI) porastao je 0,3 posto u odnosu na prethodni mjesec i 3,4…

1 sat ago