in

ĐORĐE DAVID ŠOKIRAO IZJAVOM: Jedna noć sa mnom i sva su ti vrata otvorena

Iako su se vremena promijenila, te je loša praksa tradicionalnog školovanja u kome su omalovažavanje i uvrede koje se odnose na ličnost pojedinca bile opšta mjesta, zamijenjena mnogo modernijim metodama, Đorđe kaže da velikoj većini sjajnih glumaca ni malo nisu smetale „Mikine metode“.

Đorđe ni danas ne krije da je Mika za njega bio prava očinska figura i da se mnogo toga u njegovoj ličnosti upravo temeljilo na vaspitanju koje je dobio na Mikinim časovima.

Međutim, svi ti slojevi danas padaju u vodu, nakon svih šokantnih izjava koje danas čitamo u medijma.

Još šokantnija izjava koju je Đorđe dao odnosila se na to da je u svijetu glume potpuno poznata činjenica da se „preko kreveta“ dolazi do uloga.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku-Ja vam sada mogu nabrojati najmanje pet glumica iz mog okruženja koje su imenom i prezimenom rekle da l’ je u pitanju sponzor, reditelj, direktor fotografije, producent, urednik, koji otvoreno kaže – jednu noć sa mnom i sebi ćeš otvoriti sva vrata. To je bilo i onda kada sam imao 18 godina, u glumačkom poslu to je nešto što se dešava konstantno – otvoreno je rekao Đorđe.

(Express/Kurir)

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

What do you think?

ZADRUGAR DOBIO NERVNI SLOM: Nenad Aleksić Ša lupao i lomio sve pod sobom

Elektroprivreda HZ HB ponovo aktuelizira projekt izgradnje vjetroparka Borova Glava