in

BURAN RASKID: Andreana Čekić i Marko Milošević se potukli

Slatka-Tajna.Eu

Andreana Čekić pobila se sa sada već bivšim vjerenikom Markom Miloševićem na planini, gdej su bili na odmoru. Pjevačica i njen partner žestoko su se posvađali na večeri u restoranu, a rasprava se nastavila u apartmanu, gdje je, prema priči upućenih, došlo do fizičkog okršaja između njih, kad su i raskinuli.

Po odlasku s planine, odlučili su da će svako nastaviti svojim putem, prekinuli su svaki kontakt, pa i poslovni odnos, kaže jedan Čekićkin kolega koji je upućen u njihovu vezu. Iako je Marko bio Andreanin menadžer, ona mu je dala otkaz i angažovala Ibru Šarića, koji je zadužen za turneju u Americi.

1

U prilog ovome govore i njihovi Instagram profili, pa tako na Andreaninom nalogu u opisu piše da joj je menadžer Ibro, dok Milošević sada radi za Ljubu Aličića i Srećka Krečara. Iako nisu uklonili zajedničke fotografije s društvenih mreža, njih dvoje se više ne prate.Nakon svega, pjevačica je odlučila da se skloni iz Beograda, pa je otputovala u Beč. Odande često objavljuje fotografije i snimke putem Instagrama, a Marko se iseljava iz stana u kom su živjeli zajedno jer je to zahtevala Čekićka.Njih dvoje su u vezi nekoliko godina, dešavalo im se već da raskidaju, ali su se uvijek vraćali jedno drugome, pa neki njihovi prijatelji veruju da će se ponoviti taj scenario.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

TI BiH: Dodikove prijetnje biračima za Tužilaštvo BiH nisu krivično djelo

Gruđanin uvezao najskuplji automobil u BiH u zadnjih 10 godina / Bljesak.info