in

ZNA DA BUDE ZEZNUTO KAD SE POPIJE NEKA ČAŠICA VIŠE: Marija Šerifović ima pjesme uz koje plače

Slatka-Tajna.Eu

Marija Šerifović rešila je da u novom videu na svom Jutjubu odgovara fanovima na pitanja. Naime, ona je davala odgovore na razne teme, te je otrkila nepoznate detalje iz privatnog života. Ona je na početku rekla da se osjeća dobro, da je živa i zdrava, a onda istakla da joj je malo dosadno.

Bile su sve moguće proslave, preslave, slave, dočeci. Ugojila sam se maksimalno. Sad sve to treba lagano se propatiti – rekla je Marija Šerifović u svom prepoznatljivom maniru.Onda je otkrila da i ona plače uz pjesme.

-Pjesama uz koje plačem ima jako malo. Mogu da budu narodnjak i zabavnjak, pop domaći i strani. Zavisi od trenutka i mesta gde se moja duša nalazi. Ako govorimo o nečemu što je lokalno onda je to jedna pjesma od Šabana Šaulića. Ako se popije koja čašica vinca onda to može da bude zeznuto. I možda “Maskenbal” od Adila. To mi je strašna pjesma koju kada popijem mogu da pustim suzu. A ona uz koju lomim čaše, a ne plačem “Volim te” Harisa Džinovića. Ide “Volim te ludo znaj, malo me pogleda, malo mi snage daj”. Isto i od Ljube Aličić “Mala”. Dobra pjesma, joj.

-Imaš li dečka?- glasilo je naredno pitanje,a ona je dala kratak i jasan odgovor.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Da- poručila je.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

SNSD U SLUŽBI ZAŠTITE RATNIH ZLOČINACA: OSCE pozvao Vijeće ministara da HITNO…

: Iz Vlade FBiH ne dostavljaju zakonske prijedloge socijalnim partnerima