in

Automobilom udario psa, pa sletio s ceste

Slatka-Tajna.Eu

Jedan automobil završio je u kanalu pored magistralnog puta M17 u Mostaru nakon što je na toj saobraćajnici udario psa.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u blizini restorana Romanca, automobil se zaustavio tek nakon 100 metara nakon slijetanja s ceste.

Nakon slijetanja BMW je ”pokosio” reklamni znak kompanije BMW.

Na automobilu je nastala veća materijalna šteta, a životinja koju je udario BMW je uginula, javlja Bljesak.

Saobraćaj na ovoj dionici je trenutno usporen.

“Zbog pada temperature u noćnim satima na dionicama preko planinskih prevoja, kao i na mostovima i prilazima tunelima, upozoravamo na moguću poledicu. Skrećemo pažnju i na učestale odrone i savjetujemo oprezniju vožnju. Napominjemo vozače da je posjedovanje zimske opreme zakonski obavezno”, upozoravaju iz BIHAMK-a.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Saobraćaj je zbog radova obustavljen u tunelu Jasen (Prozor-Jablanica). Putnička i manja teretna vozila saobraćaju obilaznicom oko tunela, dok se vozila preko 7,5 tona (sa izuzetkom autobusa) usmjeravaju na alternativne pravce: Mostar-Široki Brijeg-Posušje-Tomislavgrad-Kupres-Bugojno i Mostar-Sarajevo-Busovača-Novi Travnik-Bugojno.

Zbog aktuelnih radova izdvajamo i puteve: Klašnice-Laktaši, Vitez-Travnik, Stupari-Živinice, Živinice-Banovići, Drvar-Bosansko Grahovo, Rogatica-Ustiprača, Gromiljak-Blažuj i Šuica-Tomislavgrad.

Na magistralnom putu Livno-Šuica (na prevoju Borova Glava) upozoravamo na izlaske divljih konja na kolovoz, posebno u večernjim i jutarnjim satima.

Na graničnim prelazima trenutno nema dužih zadržavanja”, dodaju iz BIHAMK-a.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

BIVŠA DJEVOJKA CECINOG BOGDANA PREŽIVLJELA HOROR! Manijak je napao s leđa, spržio joj lice KISELINOM, oštećen joj i vid! JEZIVO

Koje greške pravimo odmah nakon jutarnjeg buđenja