in

SAMO U BIH Traži vjenčanje u zatvoru nakon što je osumnjičena da je ubila čovjeka?! Sunita Hindić planira da se uda iza zatvorskih rešetaka

Slatka-Tajna.Eu

Sunita Hindić koja je zbog ubistva mostarskog ugostitelja Nine Ivankovića, nepravomoćno osuđena na kaznu zatvora od tri i po godine u pritvorskoj ćeliji u KPZ-u Mostar je izrazila želju da se uda iza zatvorskih rešetaka, potvrđeno je za Klix.ba.

Hindić je podnijela zahtjev Kantonalnom sudu u Mostaru za odobrenje vjenčanja sa zatvorenikom mostarskog zatvora Feridom Suljovićem Ćićom.

Međutim, kako nam je kazano iz KPZ-a Mostar zahtjev za odobrenje vjenčanja nije podnio njezin izabranik što bi bila uobičajena praksa u ovome slučaju.

Dobro upućeni izvori tvrde da su se Hindić i Suljović poznavali od ranije, a mogućnost da je ljubav među njima “planula” je jedino ranije poznanstvo, s obzirom na to da se tokom boravka iza zatvorskih rešetaka nisu mogli vidjeti.

Iz Uprave KPZ-a Mostar naglašavaju da su zatvorske i pritvorske prostorije strogo odvojene i da njihov susret nije bio moguć nikako.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Tako Suljović za plan o vjenčanju Sunite Hindić nije mogao ni znati ako mu nije prenio netko od stražara.

Kako su nam kazali dobro upućeni izvori, u sudskoj praksi se nije dogodilo da se osoba iz pritvora i iz zatvora vjenčaju, a posebno ne na ovakav način.

Pretpostavlja se i da je Sunita Hindić zahtjevom za vjenčanje željela skrenuti pažnju pred drugostepenu presudu koja se očekuje krajem ovoga mjeseca, jer je poznato da je i prije ranijih ročišta skretala pažnju pokušajem rezanja vena i prijetnjama da će se ubiti.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

ONLINE KONCERT TRAJAO SATIMA: Ivana Selakov željna nastupa

Šnicle u susamu i senfu kojima je teško odoljeti