in

ONLINE KONCERT TRAJAO SATIMA: Ivana Selakov željna nastupa

Slatka-Tajna.Eu

Ivana Selakov prije nekoliko dana održala je online nastup u kome su njeni obožavaoci imali priliku da uživaju kako u njenim, tako i u mnogim pjesmama njenih kolega.

– Ja nisam to ozbiljno organizovala, došlo je potpuno spontano. Željeli smo sebi da ispunimo želje jer dugo nismo pjevali, i iako smo završili u jedanaest, mi smo se toliko uželjeli svega da smo nastavili da pjevamo do šest ujutru za sebe- bila je iskrena Ivana i dodala kako je to bilo jedno narodnjačko veče pošto je publika imala mogućnost da bira pjesme.

-Bazirala sam se na pjesme koje nisu inače u mom repertoaru, dotakla sam se Džeja pošto ja volim njegove pjesme, ali svašta je bilo od želja. Pored mojih dueta, uglavnom su tražili neke stare pjesme to sam mogla da primjetim. Sa Lukasom je bilo potpuno poklapanje energije, mi smo odrasli na rok muzici i ta neka folk rok energija se složila, a ja volim da se našalim kako je razlog za to zato što smo oboje škorpije u horoskopu- rekla je za kraj Ivana.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Karleušu opet kopira svjetska zvijezda, JK reagovala: Ovo nije fer

SAMO U BIH Traži vjenčanje u zatvoru nakon što je osumnjičena da je ubila čovjeka?! Sunita Hindić planira da se uda iza zatvorskih rešetaka