in

HARISOVA KĆERKA VOLI FUDBALERA: Đina Džinović u vezi sa Andrejom Đurićem

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Haris Džinović i njegova supruga, modna kreatorica Melina, poslije dvanaest godina veze i braka, dobili su prvo kćerku Đinu, a potom i sina Kana, a jedno drugom su se zavketovali na večnu ljubav, na svadbi koja je održana na veoma luksuznoj jahti „Malteze falkon“.

Đina je prava mamina nasljednica, naslijedila je ljepotu i šarm od Meline. Na društvenim mrežama, gdje je veoma aktuelna, Đina već diktira modne trendove. Veoma je umjerena, smjerna, prati trendove kao svi tinejdžeri.

-Ja zaista nemam problem sa djecom. Oni nisu bijesni, normalni su, ja sam njima zadovoljna. Njihovi izlasci su normalni, oni rade sve što rade druga djeca. Zašto bih ih zaključavala?! Oni izlaze gdje treba da izlaze, to je strogo kontrolisano, imaju fino društvo. Sa Harisom imaju više prijateljski odnos, mene se više boje. Uvijek mora neko u kući da bude takav, ali smo inače veoma izbalansirani -priznala je Melina.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ona je na Instagramu otkrila da je u vezi sa fudbalerom fudbalerom Crvene zvezde Andrejem Đurićem. U martu postala punoljetna, tako da je mama morala popustiti i dozvoliti joj društvene mreže bez ograničenja.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Svi koji rade s COVID bolesnicima dobit će uvećani iznos plaće

Snijeg na cestama od Posušja prema Jablanici i od Livna prema Glamoču / Bljesak.info