in

ZBOG NASILJA NAD BIVŠOM NE SMIJE U SRBIJU: Vlada oženio Amerikanku

Slatka-Tajna.Eu

Bivši voditelj Vladimir Stanojević oženio se partnericom s kojom je već neko vrijeme u vezi, a ceremoniji u Americi je prisustvovalo samo nekoliko najbližih prijatelja i kumovi.

Nekada popularno TV lice, otišao je u SAD prije više od pet godina i otpočeo potpuno novi život. Kako je naveo, razlog za to je, navodno, to što je želio da “uči jezik”, a u međuvremenu je našao i posao kao domaćin za klubove u Las Vegasu. Špekuliralo se više puta kako voditelj tamo mijenja djevojke, ali i da se oženio, ali sve je bilo nepotvrđeno. Sada je i zvanično, Vlada je izgovorio sudbonosno “da”, o čemu svjedoči fotografija s vjenčanja Stanojevića i njegove djevojke Amerikanke.

Na slici mladenci sjede za stolom okićenim cvijećem i bijelim detaljima, a dok je Vlada nosio svečano odijelo i bijelu ružu na reveru, njegova izabranica blistala je u vjenčanici. Sudeći po osmijesima i zagrljaju, djeluje da je bračni par presretan što je ozvaničio svoju vezu.

Inače, Stanojević se ovim nije pohvalio putem društvenih mreža, a svoju suprugu krije od očiju javnosti i ne eksponira je nigdje. Njih dvoje su se upoznali u Los Anđelesu prije nekoliko godina i od tada se ne odvajaju.

Podsjetimo, Vladimira je bivša djevojka Ana Marija Žujović optužila 2015. godine za nasilje u porodici, nakon čega je on otišao u Ameriku. Za njim je 2016. godine raspisana potjernica, pa će, ukoliko kroči u Srbiju, odmah biti priveden kako bi se suočio s bivšom, koja je tražila da mu se sudi u odsustvu. Upravo zbog toga, Stanojević više od pet godina nije dolazio u rodnu zemlju.

(Express/Kurir)

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Iznenadna kanadska ponuda za Carrefour

Fašisti mogu biti sklonjeni sa tabli ulica u BiH