in

Vesna Dedić: Ne postoji šansa da se pomirim sa Sanjom Marinković, nikada!

Poznate voditeljke prekinule su prijateljstvo nakon 25 godina intenzivnog druženja i šansa za izglađivanjem odnosa ne postoji, barem ne po rečima Dedićeve

Prijateljstvo Vesne Dedić i Sanje Marinković okončano je nakon skoro 25 godina druženja, tokom kog su bile izuzetno bliske. Jedna drugu uvek su bodrile kako privatno, tako i javno, i često su isticale da su iskreni prijatelji i da su tu jedna za drugu u svim životnim situacijama.

Međutim, na veliko iznenađenje mnogima, one već nešto jače od godinu dana nisu u prijateljskim odnosima, što su i potvrdile u svojim izjavama.

Kako bismo saznali šta je razlog pozvali smo obe.

Sanja je istakla da ne bi pričala ništa više od onoga što je već rekla, a Vesna je rekla da šanse za pomirenjem nema, ali da razloge zbog kojih se više ne druže nikada neće otkriti.

– Rekla sam da nismo prijatelji više od godinu dana. To što je bilo privatno među nama, to ostaje potpuno moja najličnija stvar. Ne bih nikad izašla sa javnom izjavom i saopštavala javnosti da li se ja s nekim družim ili ne družim, jer to je moja najprivatnija stvar, da sve nije došlo do toga da je ugrožen moj profesionalni integritet. U tom smislu, bila sam dužna, da se takve stvari ne bi više dešavale, i da kada je o profesiji reč ne bi dolazilo do tih stvari, da ja ne bih bila ugrožena, ja sam bila dužna javnosti da kažem da mi više nismo prijatelji i to već godinu i nešto dana. Šta je bilo privatno – ja o svojim privatnim stvarima, kao što znaš, nikad ne pričam, niti ću pričati. To bi bilo jako nemoralno, u odnosu na skoro 25 godina prijateljstva – kaže Vesna.

Na pitanje da li to znači da nema prostora kada je reč o pomirenju, Vesna kaže – ne.

– Nema šanse za pomirenjem, ali nema šanse ni da pričam o tome. Šanse za pomirenje – ne, nikada! – isključiva je Vesna u izjavi za Telegraf Jetset.


.

.

.

telegraf.rs

Report

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

What do you think?

Sagosen i Norvežani bijesni: Ljudi hodaju bez maski, ovo je divlji zapad

Iznenadna kanadska ponuda za Carrefour