in

“ZVEZDE GRANDA” ARMIN HUREMOVIĆ: Slovenac u čijem se glasu čuje Bosna

Slatka-Tajna.Eu

Armin Huremović iz Ljubljane prošao je dalje, a za mentoricu je izabrao Viki Miljković. Nakon što je kandidat progovorio na slovenačkom jeziku,

Karleuša je dala svoj komentar.

-Armine, u tebi se Slovenija nije čula, što je donekle i dobro jer su Slovenci hladni, u tebi se čula Bosna, a ti si pokazao da zaslužuješ da ideš dalje, ne samo zbog glasa već i jako lijepo izgledaš – poručila je.

Armin priča o svom nastupu.

-Prolaskom i nastupom sam zadovoljan poprilično ali uvijek može bolje. Sve u svemu zadovoljan sam, znam šta moram da promjenim da bi u idućem krugu bilo nadam se još bolje – kaže Armin i dodaje da ostaje doslijedan svom stilu.

-Ostajem i dalje u istom stilu naravno u tome se osjecam i vidim najbolje, za idući krug spremamo nešto još bolje ali neka to za sad ostane tajna – kaže Armin i otkriva zašto Grand.

-Kao što sam već rekao u emisiji, bio sam se u drugim takmičenjima koja ja vrlo cijenim i poštujem jer su bili to da kažem moji počeci gdje sam stekao to neko takmičarsko iskustvo, ali za mene je Grand bio san i pjevačka liga šampiona – tvrdi Armin, i govori o Karleušinom komentaru.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Naravno, sretan sam što mi je to rekla to je jedan pozitivan i ogroman kompliment jer kao što svi znamo brojna uspješna muzička imena su baš sa prostora BiH. Mislim da bi svakom bilo drago da mu neko poput Karleuše tako nešto kaže. Ovom prilikom moram kao neko ko je rođen u Sloveniji da dodam da je moja majka iz okoline Kalesije (selo Brda), a otac mi je iz Crne Gore iz jedne manje opštine Petnjica (selo Paljuh). Da dodam i da se malo predstavim, vjerovatno i zbog toga se čuje Bosna u meni – kaže Armin Huremović.

Mladi takmičar otkriva zašto je birao Viki.

-Sa mentorom radimo kraće vrijeme, spremamo se maksimalno da bi bio i spreman u idućem krugu jer neće biti lako, to je već faza takmičenja u kojoj će se gledati apsolutno baš sve, toga smo i svjesni i ja i moj mentor. Mnogi su mi pisali i govorili da možda i nije bio baš najbolji odabir ali ja stojim iza toga i stvarno sam prezadovoljan odnosom mentora, to jeste Viki i Tašketa, jer mi pružaju punu podršku i stvarno ozbiljno rade sa mnom – kaže Armin.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Zašto je jogurt bolji za kožu od mnogih skupih krema?

Hard On Demand Brand New Conversion Beast!