in

SRAMOTAN POTEZ BIVŠEG RIJALITI IGRAČA On je samo Dalilin suprug i našao je za shodno da isproziva Vojaža i Breskvicu, Dejan Dragojević na meti javnosti zbog ovoga!

Slatka-Tajna.Eu




Jednom fotografijom naišao je na gnev brojnih tinejdžera

Pre nekoliko dana odjeknula je vest da su raskinuli Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović, poznatiji kao Breskvica i Vojaž.

Vest je naročito pogodila najmlađe fanove i tinejdžere. Njihov navodni raskid izazvao je veliku pažnju, a mnogi se danima pitaju šta je razlog prekida.

Ni Vojaž ni Breskvica se nisu oglasili, a pojedini pretpostavljaju da je u pitanju marketinški trik kako bi opet bili u žiži javnosti.

Bivši zadrugar Dejan Dragojević na svom Tik tok profilu objavio je kako se podsmeva raskidu mladog para. On je pustio njihovu najpoznatiju pesmu, uz koju je “plakao”, a držao je tompus u ustima.

– Molim te Bože pomiri Vojaža i Breskvu – napisao je Dragojević i stavio emotikon koji plače. Fanovima Breskvice i Vojaža ovo, pak, nije bilo smešno, pa su osudili Dragojevića za ovaj postupak i rekli kako je isti sramotan.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ono što je jako interesantno jeste činjenica da je navodni raskid ovog “savršenog” para napravio neverovatnu pometnju i tugu među tinejdžerima.


.

.

.

.

alo.rs








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

METEOROLOG NEDIM SLADIĆ NAJAVLJUJE: Evo kada nas očekuje vrhunac ledenog vala…

Predsjednik Srbije mora da plati pozamašnu sumu novca