in

PJEVAČ OTKRIO POTRESNE DETALJE: DA ME OTAC NIJE UKRAO IZ PORODILIŠTA, JA DANAS NE BIH BIO ŽIV

Slatka-Tajna.Eu




Pjevač Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari, izbjegava da o svom privatnom životu govori u javnosti, a sada je otvorio dušu i iznio nepoznate detalje o svojoj prošlosti.

Naime, Hari je istakao da ga najzanimljiviji događaj u njegovom životu veže za djetinjstvo i njegovo rođenje, budući da ga je otac ukrao iz bolnice.

  • U Sarajevu je te godine bila izuzetno jaka zima. Novorođena djeca su masovno počela da umiru jer grijanja u bolnici nije bilo. Otac je donio mami pomorandže, a mene je bukvalno strpao u kesu i odnio u strahu da ne umrem od hladnoće. Stigao sam tako na zanimljiv način u topli dom – ispričao je Hari.

Pjevač izbjegava da priča u javnosti o privatnom životu, a iza sebe ima dva braka i troje djece.

 

  • O privatnom životu ne volim da pričam. Imam dva braka iza sebe i troje djece: Damira, Maka i Nađu. Kćerka mi je podarila i dva unuka – Ishaka i Kana. To je sastav naš. Sad, u ovim godinama, unuci svašta probude u meni. Za svoju djecu gotovo da nisam imao vremena… Bio sam na turnejama, putovanjima, ganjao posao i karijeru – a onda te unuci sačekaju kada imaš ozbiljne godine. Onda tek imaš vremena za njih i otkrivaš ljubav. Srećan sam što mi djeca nisu u muzici. Ako nisu hipertalentovani i ako oni to neće, kao što nisu ni htjeli, onda je to u redu. To je njihova stvar bila. Sinovi su informatičari, a Nađa je ljekar – rekao je on za Kurir.
    Hari je progovorio i o borbi sa koronom.

 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










  • Gledam da ne gubim energiju i da se ne sikiram zbog korone. Imao sam neki blaži oblik te bolesti pošto sam na nogama bio sve vrijeme. Nisam imao nikakvih kliničkih slika loših. Ali to je zato što sam puno putovao, pa sam radio testove. Stalno sam bio negativan i kad sam serološki test izvadio, vidio sam da imam antitijela – rekao je pjevač.

.

.

.

.

hayat.ba









Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Gospodarska zona Zvirovići dobila komunalnu infrastrukturu

Komšić: Ponovo prebrojati glasove u Mostaru