in

OTKRIVAMO KO JE LJUBAVNICA DUŠKA TOŠIĆA: Peđa se razveo od supruge zbog AFERE sa fudbalerom!

Slatka-Tajna.Eu

Ljubavnica Duška Tošića razvela se od supruga, inače poznatog pevača Peđe Jovanovića Blizanca, kada je on saznao za njene afere, između ostalog i za romansu sa fudbalerom.

Kako ekskluzivno saznajemo, nova devojka srpskog reprezentativca Ana Jovanović je i te kako poznata u sportskim krugovima, a kada je njen muž saznao za njene afere došlo je i do kraha njihovog braka. Odučili su da se razvedu, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Inače, Duškova ljubavnica Ana je veoma aktivna na društvenim mrežama. Ona postavlja provokatine fotografije i pokazuje kako živi na visokoj nozi i punim plućima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Na njenim storijima sve puca od luksuza, egzotičnih putovanja, a sebe predstavlja kao kreatorku kupaćih kostima, pa se u njima često i fotografiše. Ranije je bila u dobrim odnosima i sa Tošićevom suprugom, ali prema rečima našeg izvora, tikva između njih dve je pukla kada je pevačica saznala da je muž vara sa njom.

Kako dalje neposredno saznajemo, Tošić nije jedini na koga je ova atraktivna dama bacila oko i startovala na društvenim mrežama. Ona često lajkuje fotografije sportistima uglavnom fudbalerima, a nekima šalje i poruke na Instagramu. To fudbaleru izgleda uopšte ne smeta, budući da su ga saigrači kada su saznali sa kim se tajno viđa na to i upozorili, ali on nije pridavao značaju.

Sa druge strane, njen bivši muž Peđa Jovanović je cenjen i poštovan u muzičkim krugovima. Često nastupa po beogradskim klubovima, sarađuje sa mnogim pevačima kojima komponuje i piše pesme, a ima i brata koji se takođe bavi muzikom. On vodi miran život i međusobno se ne prate na Instagramu. I tokom jučerašnjeg dana smo u nekoliko navrata pokušali da stupimo u kontakt sa Tošićem, ali on nije odgovarao na naše pozive.


.

.

.

.

Ljiljana Stanišić

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Sportsku 2020. pamtit ćemo po…:LA Lakersi osvojili 17 titulu u NBA ligi

Malezija ponovo uvela policijski sat