in

TEST ACA LUKAS OPLEO PO KNJIZI KIJE KOCKAR: ‘BEOGRADSKI VAŠAR JE INTELEKTUALNIJI OD SAJMA KNJIGA AKO JE TO BILO NAJPRODAVANIJE!’

Slatka-Tajna.Eu

Aca Lukas je u poslednjem intervjuu otkrio da bi voleo da Vanja Bulić napiše knjigu o njegovom životu.

– Ja pišem dobro, ali nemam vremena. Vanja Bulić je jedini čovek kome bih to mogao da prepustim, jer ne znam da li bi bilo dobro da se moje izražavanje prenese direktno. Svako ima pravo da piše, ali ne razumem kada to rade posle jednog i po hita ili dva albuma. Neki su pisali i posle onih Zadruga – istakao je pevač za Svet, da bi na konstataciju novinara da je 2018. godine na Sajmu knjiga bila najprodavanija autobiografija Kije Kockar, odgovorio:

– Tužnog li Sajma ako je tako. Ti se šališ sa mnom? Na Sajmu knjiga? Šta je sa svetskim piscima, klasicima? Dobro je što ne idem na Sajam knjiga, sve knjige koje je trebalo da pročitam, ja sam već pročitao i dobro je što ne čitam ove nove. O, Bože me sačuvaj, šta li piše u toj njenoj knjizi? Je l’ to o njenom životu?

– Znači to se brzo pročita. Koliko ima, dve-tri strane? Koliko strana može da ima knjiga osobe koja se pojavila pre godinu-dve dana? E, Dobrice Ćosiću, e, Ivo Andriću! Prevrću se u grobu – nije prestajao da se čudi Aca, da bi naposletku dodao:

– Ako je tako, intelektualnija manifestacija od Sajma knjiga je beogradski vašar.


.

.

.

.

pulsonline.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

KASNO VEČERAS PARLAMENT BiH ODOBRIO: Vijeće ministara može početi pregovore za hitnu nabavku vakcina

TAJNA ČUVANA 14 GODINA: Željko Šašić snimio pjesmu sa Ksenijom Pajčin prije tragedije