in

TAJNA ČUVANA 14 GODINA: Željko Šašić snimio pjesmu sa Ksenijom Pajčin prije tragedije

Slatka-Tajna.Eu

Ksenija Pajčin izgubila je svoj život kada ju je 16. marta 2010. godine hicem iz pištolja usmrtio njen tadašnji dečko Filip Kapisoda, a zatim izvršio samoubistvo. Iako je prošlo više od decenije od njene smrti, i dalje se saznaju neki detalji iz njenog života, a jedan od njih ima veze sa pjevačem Željkom Šašićem.

Naime, Željko Šašić i pokojna Ksenija Pajčin prije 14 godina su zajedno snimili pjesmu, a ona nikada nije ugledala svjetlost dana. Ovaj “biser” stoji negdje u arhivi i čeka da bude objavljen. Željko i Ksenija bili su najbolji prijatelji i pjesma je trebala da bude kruna njihovog prijateljstva. Još 2009. godine Ksenija je promovisala svoj album i sa Željkom je bila gošća u emisiji “Bravo šou” i on je tada ekskluzivno saopštio da su snimili duet i da je veoma uzbuđen zbog pjesme.

-To je bila čvrsta i moderna melodija, gdje, uglavnom, ja pjevam, a bio je jedan dio koji je strašno odgovarao Ksenijinoj energiji. Bilo je na nekoliko jezika i ona je repovala na španskom i engleskom. Taj tonski zapis je ostao u jednom studiju, to postoji u arhivi, ali nikad nismo objavili sve to. To smo snimali nekoliko godina prije njene veze sa problematičnim dečkom. Spot smo takođe htjeli da napravimo, ali, nažalost, nismo to sve realizovali. Znate kako, pjevači snime masu pjesama, ali ne objave sve. Možda se to iskopa i objavi jednog dana, nisam razmišljao o tome- otkrio je Šašić tajnu čuvanu 14 godina.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

TEST ACA LUKAS OPLEO PO KNJIZI KIJE KOCKAR: ‘BEOGRADSKI VAŠAR JE INTELEKTUALNIJI OD SAJMA KNJIGA AKO JE TO BILO NAJPRODAVANIJE!’

Španjolci opuštanjem za blagdane vratili koronu na ulice