in

JAČA NEGO IKAD: Elma Sinanović najavila povratak na scenu

Slatka-Tajna.Eu

Na radost brojnih obožavalaca, harizmatična, atraktivna i zanosna pjevačica Elma Sinanović, nakon muževljeve smrti i velike medijske ilegale, konačno se vraća na muzičku scenu, jača i spremnija nego ikada.

Početkom dvijehiljaditih ova pjevačica je uživala veliku popularnost među publikom. Redali su se hitovi, a njen uspjeh je sve više rastao. Elma Sinanović je bila jedna od žena najboljeg glasa na ovim prostorima. Onda se naprasno povukla sa scene.Naime, Elma je poslije trinaest godina, bez najave predstavila svoj novi album simboličnog naziva, “Ništa lično” na kome se nalazi 7 novih pjesama i njen stari hit “Ah, tugo, tugo”. Svojim prošlogodišnjim gestom pjevačica je izazvala pravu histeriju oduševljenih fanova na društvenim mrežama, a sudeći prema prvim reakcijama, ona je nastavila u velikom stilu, baš kao onda kada se povukla sa scene.

Nažalost, sve to je kratko trajalo, s obzirom da se u pjevačicinom životu desila iznenadna tragedija. Podsjetimo,  javnost potresla je vijest da je poznati biznismen i suprug pjevačice, Smail Sinanović Megi, preminuo posle duge i teške bolesti. Nakon smrti, Elma se povukla sa scene i napravila je dugu pauzu. Sada se konačno vratila u velikom stilu.

 

– Bilo je tesko, ali Hulija mi je bila velika podrska! Dan po dan i onda jednog dana ustaneš i kažeš sebi da moraš ići dalje.Svakako nije preko noći, imala sam od ranije neke spremljene pjesme, a meni bliski saradnici su se uveliko javljali i pitali šta ću i kako, onda i fanovi moji, tako da sam prelomila i odlučila da nastavim gdje sam stala- kaže Elma.

( Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Radnici koji su ostali bez posla u BiH: Od čega ćemo živjeti?

Ovo je čisto rasističko izdvajanje jednog naroda