in

BIVŠA DJEVOJKA MILOŠA BIKOVIĆA JE ĆERKA NAŠE POZNATE GLUMICE! Nije željela ništa da krije, otkrila sve ŠOK DETALJE!

Slatka-Tajna.Eu




Kako je otkrila, često u poslu ima uspone i padove, ali joj veliku podršku pružaju roditelji, glumci Vesna Čipčić i Aleksandar Alač

Ćerka Vesne Čipčić, Anja Alač je bila u vezi sa Milošem Bikovićem dok su još studirali, a nakon raskida njih dvoje su ostali dobri prijatelji.

– Biković i ja smo studirali zajedno, to je bila mladalačka ljubav. Bili smo i u istoj klasi. Danas smo prijatelji i saradnici – priznala je mlada brineta za “Alo!”.

Kako je otkrila, često u poslu ima uspone i padove, ali joj veliku podršku pružaju roditelji, glumci Vesna Čipčić i Aleksandar Alač.

– Nikom nije lako, svi na momente imamo uspone i padove. Mislim da je svaki čovek uslovljen odgajanjem i svojim psihološkim razvojem da postane kasnije ono što želi. Trudim se da živim onako kako mislim da je ispravno. Imam potrebu da pričam s roditeljima o svemu, tako često komentarišemo filmove koje gledamo i glumce koji u njima glume. Znači mi dosta njihova podrška – rekla je Anja i dodala da u 2021. godini očekuje neko novo iskustvo.

– Nek novi početak donese nešto novo što do sada nisam imala prilike da iskusim. Korona me je naučila da budem zahvalna na svemu u datom trenutku i da volim sebe onakvu kakva jesam – zaključila je lepa glumica.


.

.

.

.

espreso.rs








Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Borussia Dortmund svladala RB Leipzig u gostima i vratila se u igru / Bljesak.info

NAJGORE TEK SLIJEDI: Donosimo vremensku prognozu za nerednih nekoliko dana