in

ZADNJEG DANA STARE GODINE: Amela zbog Šemse preživjela traumu

Slatka-Tajna.Eu

Trenutna pandemija koliko god je zagorčala život ljudima diljem svijeta, toliko je pomutila um i psihu ljudi koji sjede besposleni u kućama pa im za jedinu zabavu služe društvene mreže na kojima pišu sve i svašta jer ne postoji nikakva recenzije.

Stop ljudima

Nema nikoga ko može to osujetiti i kazati stop ljudima koji pišu sve i svašta, većinom gluposti. Sve je to karakteristika opšteg neznanja jer da nešto više znaju osim podataka koje dobivaju preko interneta ne bi čačkali po tuđim životima, pisali neistinu. Kako kaže poslovica “papir može podnijeti sve”, sli to crno na bijelo ostaje pa će kad tad doći “naplata” onima koji šire kojekakve informacije.

Tako je, uzmimo za primjer, na dan dočeka Nove godine Amela Zuković usplahireno i pod stresom zvala kolege ne bi li dobila informaciju koju je željela da zna, a to je da li je živa Šemsa Suljaković? A Šemsa se javila sat nakon njenih poziva rekavši “šta je bilo, jesam to opet umrla?” A onda joj je Amela pojasnila da je dobila poziv u osam ujutru iz Frankfurta od jednog prijatelja koji ju je pitao je li istina da je Šemsa preminula. Naravno Amela je odmah skočila iz kreveta i okretala sve brojeve u nevjerici a dobivši odgovor u svom stilu je počela psovkama da obilazi sve pokretno i nepokretno onome ko je objavio. A objavila je izvjesna Hana a ostalo će se vremenom saznati.

-Nemate pojma kakav sam stres preživjela tog jutra, nije mi se znalo ni za novu godinu ni meni ni mom sinu Alisu koji Šemsu naprosto obožava. Ništa manje i ja. Možete zamisliti trenutke dok je nisam dobila na telefon, kako su mi bili dugi, kako je ta neizvjesnost teška. Začudio me je smiren Šemsin odgovor, bolje reći pitanje “jesam li to umrla” a onda je i nju malo prodrmalo pa je malo žustrije kazala “šta ti pojedinci hoće od mene, kao da me neko hljebom hrani! Načekat će se zluradnici a Bog određuje” – kazala je Šemsa.

Sjašite sa žene

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Jedan od njenih fanova je napisao:

-Sjašite sa žene!

Mnogi su ogorčeni tim natpisima koji su svakakvim, kako reče, budalama dostupni.

Piše: Dž. H. M.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

NUNI OBARA REKORDE U DONACIJAMA 2021

U Hrvatskoj novi potres, magnituda je 4,5