in

SAŠA GURA SUZANU: Za spot 20.000 eura

Slatka-Tajna.Eu

Uprkos pandemiji koronavirusa, Saša Popović smatra da i dalje treba da investira u karijeru svoje supruge Suzane Jovanović.

Direktor “Granda” iskeširao je približno 20.000 eura za snimanje njenog spota, i to ni manje ni više nego u Turskoj. Na egzotičnu destinaciju, Antaliju, Suzana je povela čitav tim saradnika – šminkera, snimatelja, fotografa i reditelja spota Dejana Milićevića, stilistu, ukupno njih šestoro.

Oni su smješteni u jednom od najprestižnijih hotela, u kom odsjedaju samo oni s dubljim džepom. Ipak, kako je trenutno zima, te je ljetnja sezona prošla, Suzana i Popović su prošli nešto povoljnije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Sudeći po fotografijama koje su pjevačica i njeni saradnici objavili na Instagramu, oni u Antaliji borave već nekoliko dana. Ukoliko se uzme u obzir da cijelom timu treba da plati za njihov posao i dnevnice, Popović je i tu morao da se „otvori“, što je oko sedam hiljada eura. Avionske karte od Beograda do Istanbula, a potom i do Antalije iznose oko 400 eura po osobi, što je 2.400 eura ukupno.

Interesantno je da je Suzana za veliki come back angažovala i turskog manekena, koji takođe nije bio jeftin, ali i jednu djevojku, koja je imala nekoliko scena. Ona je za potrebe snimanja spota iznajmila i automobil, a to je sve ukupno je porodicu Popović koštalo oko 20.000 eura.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

KORONAVIRUS U BiH: Evo koliko je u posljednja 24 sata registrovano novozaraženih i preminulih

“Vlada i Abazović moraju se ograditi od nepoštivanja države BiH i veličanja dana početka genocida”