Categories: Estrada

I NAJSE*SIPILNIJA PJEVAČICA NA SVETU IMA MANE! Paparaco je uhvatio sve! Žene, niko nije savršen, pa ni ONA! (Foto)





Iako su joj na Instagramu fotografije besprijekorno dotjerane i provučene kroz filtere, ovih su dana u javnosti osvanule fotografije Jennifer u pomalo drugačijem izdanju. Potpuno prirodna J. Lo u oskudnom kupaćem kostimu krenula je na surfanje s veslom ne znajući da je snimaju papparazzi

Početak godine Jennifer Lopez već tradicionalno provodi na odmoru u toplijim krajevima. Slavna glumica i pjevačica odmara na otočju Turks i Caicos, a idiličnim fotografijama često se hvali i na svom Instagramu. Iako su tamo gotovo sve fotografije besprijekorno dotjerane i provučene kroz filtere ovih su dana u javnosti osvanule fotografije Jennifer u pomalo drugačijem izdanju.

Potpuno prirodna J. Lo u oskudnom kupaćem kostimu krenula je na surfanje s veslom ne znajući da ju snimaju papparazzi koji su ulovili i jedan detalj koji ova diva skriva od svojih obožavatelja. Riječ je o celulitu na stražnjici koji dokazuje da je i Jennifer samo obična žena koja baš kao i milijuni drugih diljem svijeta muku muči s najgorim ženskim neprijateljem.

Inače, Jennifer posljednje četiri godine uživa u romansi s Alexom Rodriguezom. Pjevačica i sportaš trude se uvijek biti modno usklađeni pa čak ako zajedno idu samo do trgovine ili u šetnju gradom. Osim mode zajednička strast im je i vježbanje pa su odmah nakon Božića i Nove godine pohitali u teretanu kako bi potrošili višak kalorija koje su dobili tijekom ovih blagdana.

Pjevačica je za Novu godinu održala nastup u New Yorku na Times Squareu i obratila se publici koja ju je pratila online te je kroz suze rekla kako nas je 2020. godina naučila da budemo zahvalni na svemu što imamo i naučila nas je da to moramo i cijeniti.

U prošloj godini 51-godišnja Lopez planirala je ući u bračnu luku s Rodriguezom, ali pandemija koronavirusa poremetila im je planove jer su htjeli imati raskošno vjenčanje s puno uzvanika što je nemoguće u situaciji kada su na snazi trenutne epidemiološke mjere.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







,


.

.

(Večernji.ba/DEPO PORTAL/ad)








Redakcija

Recent Posts

Kažu da je ovo sredstvo efikasnije od sirćeta i sode bikarbone

Bez obzira da li teže ekološki prihvatljivijim načinom života ili jednostavno žele da uštede novac,…

34 minute ago

Centralna banka BiH u prvom kvartalu 2024. ostvarila dobit od 108,5 miliona KM

“Trend rasta kamatnih prihoda po osnovu depozita kod inostranih banaka i dužničkih instrumenata je nastavljen…

35 minuta ago

HARIS PLATIO KĆERCI ODLAZAK NA MALDIVE: Pogledajte kako ona uživa

Pjevač Haris Džinović se nedavno, poslije više od dvije decenije ljubavi, razveo od Meline Galić.…

55 minuta ago

Rudyju Giulianiju uručen poziv na sud na proslavi 80. rođendana

Rudy GiulianiFoto: Bonnie Cash / REUTERSSavezniku bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa Rudyju Giulianiju u petak…

56 minuta ago

Borac i Igokea na pragu finala

Košarkaši Borca u prvom susretu plej-ofa, poslije velike drame na parketu banjalučkog “Borika“, savladali su…

1 sat ago

Britanski ministar za Sjevernu Irsku odustaje od izbora za parlament

Britanski ministar za Sjevernu Irsku Chris Heaton-HarrisFoto: Isabel Infantes / REUTERSBritanski ministar za Sjevernu Irsku,…

3 sata ago