in

RASKINULI BRESKVICA I VOJAŽ?! Stavili tačku na vezu, a ovaj POTEZ ih je odao: Fanovi u nevjerici!

Slatka-Tajna.Eu

Mladi dvojac pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica i Mihajlo Veruović, koji se predstavlja kao Vojaž stavili su navodno tačnu na svoju vezu.

Naime, Vojaž i Breskvica su obrisali sve zajedničke fotografije na svojim profilima na Instagramu, koje su rado delili sa svojim fanovima i pokazivali koliko im je stalo jedno do drugog.

Upravo ovaj njihov potez izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama u kojima se spekuliše da je popularni par raskinuo. Fanovi su razočarani, a jedna fan stranica je objavila da šta god se desilo, da oni kao fanovi treba da budu podrška u ovom trenutku Vojaži i Breskvici.

Ipak, mladi pevači se još uvek nisu oglasili povodom navodnog raskida.

Inače, nedavno su prokomentarisali komentare o njihovom raskidu.

– Naša ljubav je jaka, jer se uvek držimo zajedno. Upoznali smo se pre nego što smo počeli da radimo. Nismo mi tu zajedno radi posla i slave. Sve što radimo, nije prisiljeno i nije nametnuto. Teško je, ali uvek nađemo vremena za nas. Sklonimo se u kuću, gde se ušuškamo u krevetu i pravimo pesme. Tako su i nastali naši hitovi. Bitna stvar u našem odnosu je poverenje, razumevanje i to što se u svemu slažemo. Svakodnevno upotpunjavamo jedno drugo – rekla je Breskvica za Blic.


.

.

.

.

kurir.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PROCURILA STRASTVENA SLIKA IZ KREVETA! Indi pokazala novog dečka!

HRT: Posljedice potresa – nove informacije