in

PJESME ZA DJECU: Latif i Mravko Travko „Pozdravom“ najavljuju novi album

Slatka-Tajna.Eu

Nakon više od dvije godine od posljednjeg albuma i godinu dana od spektakularnog koncerta u dvorani „Mirza Delibašić“ Latif i Mravko Travko se vraćaju još veseliji i raspjevaniji.

Latif i Mravko Travko singlom „Pozdrav“ pozivaju djevojčice, dječake i roditelje da otvorenih srca dočekaju novi album pjesama za djecu „Družina čarobne travke“.

-Zabava je temelj odrastanja naše djece, kroz koji djeca najlakše usvajaju nova znanja ali i vrijednosti. Ukoliko želimo da im priuštimo zdravo odrastanje, moramo voditi računa o sadržajima kojima ih izlažemo-poručio je Latif Moćević, pjevač i koautor Mravko Travko projekta, te dodao da i novi album donosi pregršt poruka ljubavi i dobrote – duhovne hrane koja je potrebna svima, a naročito djeci.

Osim audio izdanja, veseli dvojac snimio je i video album na kojem se nalazi sedam novih pjesama ali i sve prethodno snimljene numere kao poklon svima kupcima, koje pozivaju da budu dio družine koju veže veza prijateljstva i ljubavi koja nikada ne nestaje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Album će biti dostupan u online prodaji od 14. januara, a live promocija je zakazana za nedjelju, 17. januaru u 18h na Facebook stranici Mravko Travko. Do zvaničnog objavljivanja albuma, korisnici Moja TV mogu pogledati dio show-a „Družina čarobne travke“ u Moja TV videoteci potpuno besplatn

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Addiko paketići podijeljeni i u Čitluku

Bilić: Zašto Kina? Ispunili su tri osnovna uvjeta / Bljesak.info